solyanreklam
sagreklam

BAYRAĞIN SIRRI

BAYRAĞIN SIRRI

BAYRAĞIN SIRRI
  • 08 Nisan 2016, Cuma 0:00

Kendisine 60 yıllık Türk Bayrağı hediye eden Aysel Yurteri’ye teşekkür ziyaretinde bulunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, bayrağı ölene dek saklayacağını ve koruyacağını söyledi. 

Geçtiğimiz aylarda kendisine bir yemekte 60 yıllık el örgüsü Türk Bayrağı hediye eden Aysel Yurteri’yi evinde ziyaret eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, teslim aldığı bayrağı ölene dek saklayacağını ve koruyacağını söyledi. Aysel Yurteri’nin yeğenleri Nilüfer Çöloğlu ve Onur Reşat Şenyol’un da hazır bulunduğu ziyarette Yurteri ile bol bol sohbet eden Türkyılmaz, “Biz değerlerimize her zaman olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağız. Atatürk’ün bize bıraktığı emaneti sonsuza dek yaşatacağız. Sizlerden aldığımız güç ve azim ile yolumuza durmadan devam edeceğiz” dedi. Türk Bayrağı’nın başlarının tacı olduğunu ve her zaman en yükseklerde dalgalanacağını da sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bu bayrağı hediye ettiğiniz zaman bazı kişiler çeşitli söylemlerde bulunmuştu. Ama bugün onlarda gerçeği öğrenmişlerdir. Söylediklerinden ve yaptıklarından da utanmışlardır” diye konuştu.  
“SİZİ ÇOK SEVİYORUM”
Başkan Türkyılmaz’ın gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Aysel Yurteri, söylenenleri duyduğu zaman çok üzüldüğünü dile getirdi. 60 yıldır bu bayrağı sakladığını ifade eden Yurteri, “Bu bayrağı en güzel şekilde kim koruyabilir diye düşündüm. Aklıma ilk gelen kişi siz oldunuz. Bu bayrağı da siz hediye ettim” dedi. Milli Bayramların ve Türk Bayrağı’nın kendisini çok duygulandırdığını anlatan Yurteri, “Bana o kadar çok yakın davrandınız ki, sizi kendi çocuğum gibi hissediyor ve görüyorum. Sizi çok seviyorum” dedi. Ziyarette Türkyılmaz çeşitli hediyelerle Yurteri’ye teşekkür etti.    

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık