BAŞKAN TÜRKYILMAZ'A ANLAMLI ZİYARET

• 26 Temmuz 2016, Salı 0:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinlik için Bursa’da gelen Emekli Deniz Kurmay Albay CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Gündemde yer alan çeşitli konularda sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette Çiçek, Türkiye’de darbe devrinin bittiğini anlattı. CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir’in de hazır bulunduğu ziyarette Mudanya’yı çok beğendiğini söyleyen Çiçek, Türkyılmaz’dan Mudanya ve gerçekleşen proje ile çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
“DEMOKRASİYİ YAŞATMAK GÖREVİMİZDİR”
Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Türkyılmaz ise, Çiçek’e Mudanya hakkında bilgiler verdi. Ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğine vurgu yapan Türkyılmaz, “Cumhuriyetimize, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlılığımız, demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla ülkemizde yaşatılması en temel görevimizdir” dedi. Türkyılmaz, ziyaret sonunda Çiçek’e Türk Bayrağı ve Mudanya’ya özgü çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.