solyanreklam
sagreklam

“BARIŞ VE KARDEŞLİK” TURNUVASINDA FİNALİN ADI BELLİ OLDU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ – ULAŞIM MÜDÜRLÜĞÜ

“BARIŞ VE KARDEŞLİK” TURNUVASINDA FİNALİN ADI BELLİ OLDU ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ – ULAŞIM MÜDÜRLÜĞÜ

“BARIŞ VE KARDEŞLİK” TURNUVASINDA FİNALİN ADI BELLİ OLDU  ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ – ULAŞIM MÜDÜRLÜĞÜ
  • 27 Temmuz 2016, Çarşamba 0:00

“BARIŞ VE KARDEŞLİK” TURNUVASINDA
FİNALİN ADI BELLİ OLDU

ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ – ULAŞIM MÜDÜRLÜĞÜ

Mudanya Belediyesi tarafından dayanışmayı ve arkadaşlık bağlarını güçlendirmek adına “Barış ve Kardeşlik Turnuvası” sloganıyla düzenlenen “Mudanya Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası” Zabıta Müdürlüğü ve Ulaşım Müdürlüğü arasında oynanacak final karşılaşmasıyla son bulacak.

Mudanya Belediye personeli arasındaki dayanışma ruhunu arttırmak ve yoğun iş temposu arasında nefes almak amacıyla düzenlenen birimler arası futbol turnuvası finali belli oldu. Tüm maçlarını kazanan Zabıta Müdürlüğü, bir maçını kaybeden Ulaşım Müdürlüğü ile finalde karşılaşacak. İlçe stadyumunda oynanan karşılaşmalarda renkli görüntüler ortaya çıkarken,  maçlar büyük mücadelelere sahne oluyor.  Özgür Altıntaş’ın hakem olarak görev yaptığı turnuvanın 3’üncülük maçı ise Güvenlik ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü arasında oynanacak.  Final ve üçüncülük karşılaşmaları 29 Temmuz 2016 Cuma günü Saat: 18:00 ve 19.00’da oynanacak.
BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTIYOR
Turnuvanın amacına ulaştığını belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Yoğun çalışma ortamı içerisinde hem arkadaşlarımızın stres atmasına vesile olmak hem de aralarındaki dayanışma ruhunu kuvvetlendirmek amacı ile bu turnuvayı düzenledik” dedi. Personelin kıyasıya mücadele ettiğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Hırçınlık yok, ekip ruhu var. Sporun dostluk ve kardeşlik duygularını güçlendirmede önemli bir araç olduğunu biliyoruz” dedi. Birlik ve beraberliği sağlayan bu tür etkinliklerin devam edeceğini de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederken, tüm personelini ve Mudanyalıları final karşılaşmasına davet etti.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık