MUDANYA BELEDİYESİ’NDEN PET ATIK ÜNİTESİ

• 25 Temmuz 2016, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi, halkın ortak olarak kullandığı yeşil alanlar, parklar ve sosyal alanlara sokak ve evcil hayvanlar için pet atık üniteleri yerleştirdi.

Mudanya Belediyesi insana yapılan yatırım ve hizmetlerin yanı sıra sokak ve evcil hayvanları da ihmal etmiyor. İlçede ortak kullanım alanlarına poşet ve pet atık ünitesi yerleştiren belediye ekipleri bu hizmetiyle çevre temizliğinin ve sağlığın korunmasına yardımcı oluyor. Mudanya Belediyesi Veteriner Hekimliği tarafından ilçede sokak hayvanlarına karşı bir çok çalışmanın yürüttüğünü dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yeni bir hizmeti daha hayvanlar için hayata geçirdiklerini söyledi. Atık Pet Kutularına çöp ve benzeri maddelerin atılmaması uyarısında da bulunan Türkyılmaz, ilk etapta Mütareke Meydani, Tekel Parki, Güzelyalı ve Tirilye Sahili’ne pet atık üniteleri ve uyarıcı levhaların yerleştirildiğini ifade etti.