solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz:''Bizim İnsanımız Her Şeyin En Güzeline Layık''

Başkan Kocamaz:''Bizim İnsanımız Her Şeyin En Güzeline Layık''

Başkan Kocamaz:''Bizim İnsanımız Her Şeyin En Güzeline Layık''
  • 03 Nisan 2018, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, 4. Hizmet Yl, Tantm ve Bilgilendirme toplantlar kapsamnda ilçe ziyaretlerine devam ediyor. lçelerde vatandalar tarafndan büyük bir coku ile karlanan Bakan Kocamaz,  tantm toplantlarn yeni açllar ve temel atma törenleri ile taçlandryor.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n 4. Hizmet Yl Tantm ve Bilgilendirme Toplants kapsamnda gerçekletirdii ilçe turlar devam ediyor. Mersin’in tüm ilçelerinde 4 yln hizmet tantmlar maratonuna devam eden Bakan Kocamaz, Çamlyayla, Tarsus ve Erdemli’de vatandalarla bir araya geldi.

lçelerde gerçekletirilen tantm toplantlarna Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Çamlyayla Belediye Bakan smail Tepebal, Tarsus Belediye Bakan evket Can, Erdemli Belediye Bakan Mükerrem Tollu, MHP lçe Belediye Bakanlar, Mersin Ülkü Oca lçe Bakanlar, Çamlyayla Kaymakam Vekili Uur Ünsal, MHP Mersin l Bakan Zeynel Uur Gölgeli, sivil toplum kurulular, oda ve dernek temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, basn mensuplar ve vatandalar katld.                                                                                                                      

“Biz bu ülkede birliin, dirliin, bütünlüün teminatyz”

Çamlyayla, Tarsus ve Erdemli hizmet tantm toplantlarnda cokulu kalabala seslenen Bakan Kocamaz,  “Biz 1994’ten bu yana her yl ne yaptysak halkmzla paylamay geleneksel hale getirdik. Her yl halkmza hesap verdik ve hesap vermeye devam ediyoruz. Ben daha önce yapt hizmetlerin hesabn veren bir belediye görmedim. Sizler bizi yllardr tanyorsunuz. Tarsus’taki icraatlar Çukurova’ya oradan da Türkiye’ye yayld. Biz ilçelerimizi hizmetlerle tantrdk. ayet bu göreve biz gelmemi olsaydk, bizim dmzdaki kiilerin bu uzak ilçelerle ilgilenmesi söz konusu deildi. Çünkü bir gönül ba, illiyet ba yoktu. Biz bu ülkede birliin, dirliin, bütünlüün teminatyz. Bizim olduumuz yerde bar, kardelik olur. Bizim birlik ve beraberlik alamaktan baka derdimiz yok. Bu ülkeyi parçalamak isteyen hain yeterince var. O yüzden biz insanlar ayrt etmeden Türkiye Cumhuriyeti’nin eit vatandalar olarak görüyoruz. Çok ükür 4 yldr Mersin’de terörden bahsedilmez oldu” dedi.

“Eskiden de Mersin’in Belediye Bakan vard ama bizim kadar hareketli ve bereketli deildi”

Hizmet yaparken önceliklerinin vatandan memnuniyeti ve eitlii olduunu sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Önemli olan insanlarn o hizmetleri eit bir ekilde, bar, kardelik ve hogörü içinde kullanabilmesi. Ben sizlere teekkür etmek istiyorum. 1994 ylnda bu yana bize her defasnda destek verdiniz, dualarnz eksik etmediniz. Bizde,  sizin destekleriniz ile 24 yldr hizmet etmeye çalyoruz. Bizim insanmz hereyin en güzeline layk. Bugüne kadar hak ettii birçok hizmete kavuamamt ama Allah’a çok ükür bize, sizlere hizmet etme frsat verdi. Bizim 20 yllk Tarsus tecrübemiz, gayretimiz, çabamz ve hizmet anlaymz vard. Eskiden de Mersin’in Belediye Bakan vard ama bizim kadar hareketli ve bereketli deildi. Dolaysyla halkmz bizi tercih etti” eklinde konutu.

Mersin’i bir uçtan dier uca didik didik ettiklerini ve hizmet götürdüklerini ifade eden Bakan Kocamaz, “Biz Mersin kazan biz kepçe, dayla, tayla, ovasyla her tarafn didik didik ettik. Eksiklerini gidermeye çaltk. Bu kadar ihmal edilmi kentin eksiklerini birden bitirme imkânmz yok. Tarsus’ta olduu gibi hereyin en iyisini yaptk. in kolayna kaçmadk. Biz böyle bir anlaytan geliyoruz. Desinler diye yapmadk. Çözüm için ne gerekiyorsa kaynaklar en rantabl ekilde kullanarak, hizmet üretiyoruz. Üretken belediyecilik anlay ile de üretmeye devam ediyoruz” diye belirtti.

“Bakan Kocamaz oy hesab yapmad için bu kadar baarl”

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz göreve gelmeden önce Mersin’de artma tesisi, otogar, mezbahane gibi önemli hizmetlerin eksik kaldn ifade eden MHP Mersin Milletvekili Baki imek,  “Burhanettin Bakan Tarsus’ta yapt tüm hizmetleri Mersin’e yayd. Yalnzca bugün için deil, gelecek nesiller için de hizmet üretiyor. Hizmette siyaset ayrm ve oy hesab yapmad için bu kadar uzun süre bakanlk yapt. Türkiye’de böyle bir belediye daha yok. Burhanettin Kocamaz’ anlatmaya gerek yok. Mersin bakanmza güvendi. Bugün Burhanettin Bakanmzn Mersin’e getirdii birlik ve bareberlik sayesinde vatandalar huzurla ve güvenle dolaabiliyor” ifadelerini kulland.

Çamlyayla Belediye Bakan smail Tepebal Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz sayesinde Çamlyayla’nn gelitiini ve tarihinde almad hizmetleri aldn belirterek, “Mersin Büyükehir Belediyemiz tarafndan Mersin ve Çamlyayla özelinde yaplanlar hepimiz biliyoruz. Baz eyler Çamlyayla için hayaldi Burhanettin Bakanmz sayesinde gerçek oldu. Büyükehir yasas çktktan sonra büyük hizmet isteyen birimlerin hepsi Büyükehir’e geçti ve bizim üzerimizden büyük bir yük kalkt. Biz 2014 ylnda rahat bir nefes aldk. Çamlyayla’y kendi evi gibi gören Bakanmz sayesinde biz çok büyük destek aldk. Kendisine huzurlarnzda çok teekkür ediyoruz” dedi.

 

Tarsus’un ve Mersin’in Burhanettin Kocamaz gibi bir Bakana sahip olduu için çok ansl olduunu belirten Tarsus Belediye Bakan evket Can,  “Bakanmz 24 ylda büyük hizmetler yapt. Bu hizmetleri görüyoruz ve kullanyoruz.  Bakanmz ‘Zoru hemen imkânsz zamanla baarrz’ diyerek ayrm yapmadan hizmet veriyor. Bu kadar alana hizmet vermek kolay deil ama biz Sayn Bakanmza inanyoruz, güveniyoruz. Kendisi Mersinimizin gururu,  Tarsusumuzun onuru. Sayn Bakanmzn yolu, baht açk olsun” eklinde konutu.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n Mersin’e ve Erdemli’ye verdii hizmetlerin saymakla bitirilemeyeceini söyleyen Erdemli Belediye Bakan Mükerrem Tollu ise konumasnda “Sizlerde bilirsiniz ki iki tip yönetici var. Birisi makamdan güç alan birisi de makama güç veren. Büyükehir Belediyesi’ne baktmzda 4 yl gibi ksa bir süre de kentin önünü açan, kente deer kazandran, kentin 100 yllk ihtiyacn karlayan birçok hizmetlere imza atldn gururla müahede ediyoruz. Bu da Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Burhanettin Kocamaz’n makamdan güç alan deil, makama güç veren bir bakan olduunu gösteriyor. Kendisine hassaten binlerce kez teekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

lçe programlarnda ev sahibi belediye bakanlar smail Tepebal, evket Can ve Mükerrem Tollu tarafndan birer konuma gerçekletirildi.

 “ehit Uzman Çavu Hasan Furkan Özmen’in ismi Erdemli’de yaayacak”

Mersin’e yaplan hizmetlerin yer ald genel tantm filmi ve ilçelere özel yaplan tantm filmlerini vatandalarla birlikte izleyen Bakan Kocamaz, ayn gün ilçelere kazandrlacak yeni hizmetlerin temel atma ve açl törenlerini gerçekletirdi. 

23 yl Belediye Bakanl yapt Tarsus’a hizmet vermeye devam eden Bakan Kocamaz, Tarsus Dosteli Market’in açl ve Ergenekon Mahallesi 1. Kademe Kanalizasyon Hatt Yapm i Temel Atma törenini gerçekletirildi.

Erdemli’de Alata Kargcak Mahallesi Atksu ebeke Hatt temel atma töreni, Sinat ve Dousandal içmesuyu Terfi ve sale Hatt ile Trafo Yapm ii, Akpnar Mahallesi çmesuyu Terfi ve isale Hatt ve trafo yapm ii açl töreni ve 2018 ylnda yapm tamamlanan ve ehit Uzman Çavu Hasan Furkan Özmen’in adnn verildii Alata Köprüsü’nün açl gerçekletirildi. Erdemli lçesi’nde gerçekletirilen Alata Köprüsü’nün açlna ehit Uzman Çavu Hasan Furkan Özmen’in ailesi de katld. Oullarnn adn köprüye vererek yaatt için Bakan Kocamaz’a teekkür eden ehit Furkan Özmen’in ailesi, açl töreninde duygusal dakikalar yaad. Köprünün açln ehit Furkan Özmen’in ailesi ve protokol üyeleri tarafndan gerçekletirildi.

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık