solyanreklam
sagreklam

Egemenlik Kavşağı Çalışmalarında Sona Gelindi

Egemenlik Kavşağı Çalışmalarında Sona Gelindi

Egemenlik Kavşağı Çalışmalarında Sona Gelindi
  • 03 Nisan 2018, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin hummal bir ekilde çalmalarn sürdürdüü ve açl için gün saylan Egemenlik Kava’nda asfaltlama çalmalar devam ediyor. %90’ tamamlanan Egemenlik Kava için Mersin halk gün sayyor.

Ulam Master Plan kapsamnda hayata geçirilen ve Mersin’in üçüncü bat-çk projesi olan Egemenlik Kava’nda Dou- Bat yönünde alt geçit, Kipa Kava’ndan Kelveli Kava’na kadar yaklak 1700 metre çift yön olarak binder seviyesinde asfaltla kapland.

Kavakta Kuzey-Güney hatt ve döeme üstü asfaltlama çalmas da tamamlanrken bordür ve kaldrm çalmalar yüzde 90 orannda tamamland. Kavan üst köprüsünün membram, izolasyon ve beton dökme çalmalar tamamlanarak, asfalt dökümüne hazr hale getirildi.

Panel montajlarnn bitirildii kavakta, yan yollarn asfalt kaplama ilemi tamamlanrken, elektrik, sinyalizasyon, trafik levhalarnn montaj ilemleri balad.  u ana kadar 15 bin ton asfalt kullanlan kavakta, çalmalar tamamlandnda 25 bin ton asfalt kullanlm olacak.

Gece gündüz çalmalarn devam ettii Egemenlik Kava’nda Yol Yapm, Bakm ve Onarm ekipleri çalmalarna tüm hzyla devam ediyor. Otomobil ve yaya korkuluk donatlar yaplan kavakta önümüzdeki günlerde tüm kaldrm ve bordür çalmalar, elektrik aydnlatma lambalar, trafik yön levhalar ve peyzaj çalmalar tamamlanm olacak ve kavak açla hazr hale gelecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık