solyanreklam
sagreklam

Başkan Kocamaz ?Amacımız Mersin?i Dünya Turizm Algısına Uygun Bir Hale Getirmektir?

Başkan Kocamaz ?Amacımız Mersin?i Dünya Turizm Algısına Uygun Bir Hale Getirmektir?

Başkan Kocamaz ?Amacımız Mersin?i Dünya Turizm Algısına Uygun Bir Hale Getirmektir?
  • 16 Nisan 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz 42. Turizm Haftas’nn açl törenine katld.

Mersin Valilii tarafndan gerçekletirilen 42. Turizm Haftas’nn açl töreni Mersin Arkeoloji Müzesi’nde gerçekletirildi. Törene Mersin Büyükehir Bakan Burhanettin Kocamaz’n yan sra, Mersin Valisi Ali hsan Su, l Kültür Turizm Müdür Vekili Turabi Aktürk, Mersin Sanayi ve Ticaret Odas Bakan Ayhan Kzltan, Mersin Turizm letmecileri Dernei Bakan Hamit zol, TURSAB Mersin l Temsilcisi brahim Kzler, ÇUKDOB Mersin l Temsilcisi Ali Doan, akademisyenler ve örenciler katld.

Törende konuma yapan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Mersin’in ev sahiplii yapt medeniyetlerin brakt izlerle dolu, oldukça zengin bir arka plana sahip olduunu belirtti.

Corafi konumu, kültürel, tarihi ve doal güzellikleriyle Mersin’in turizm cenneti olmas için hiçbir eksiimiz bulunmadn ifade eden Bakan Kocamaz, “limizin turizm sektöründe hak ettii noktaya gelebilmesi için sektöre yön veren, turizmden para kazanan tüm kamu ve özel sektör kurum ve kurulularn ayn bilinçle hareket etmesi büyük önem tamaktadr. lgili bakanlklardan beklenen onaylarn gelmesiyle birlikte Mersin’in, en gözde yatrm alanlarndan biri olacana üphe yoktur” eklinde konutu.

Mersin’in turizm anlamnda hak ettii deeri kazanmasnda ilk ve en önemli unsurun tantm olduunun altn çizen Bakan Kocamaz “Turizm hizmetleri müterinin ayana götürülemez. Turistlerin, turizm hizmetinin sunulduu yere gitmesi gerekir. Dolaysyla hizmet öncesi tantm ve reklam büyük önem tamaktadr. Turizmin bam teli burasdr. Turist mecburen Mersin’imizin deerlerini gelip burada görecek. Bunun için yaplmas gereken ise belli: tantm. Mersin Büyükehir Belediyesi olarak yaptmz her kültür ve spor etkinliinin tantm boyutunun olmasna özen gösteriyoruz. limizi, sadece ülkemizin deil bütün dünyann sayl turizm merkezlerinden biri haline getirmek amacyla youn çaba sarf ediyoruz” dedi.

Mersin Büyükehir Belediyesi olarak hayata geçirdikleri tantm ve turizm projelerini anlatan Bakan Kocamaz konumasnda “Tüm bu gayretlerimiz; ilimizin güzellik ve deerlerini uluslararas standartlara ve dünya turizm algsna uygun bir hale getirmek içindir. Mersin’imizi turizm kentleri arasnda bir adm öne çkarmak; turizm sektöründe öncü bir il düzeyine ulatrmak içindir” ifadelerine yer verdi.

Tören yaplan konumalarn ardndan Mersin Devlet Opera ve Balesi tarafndan düzenlenen müzik dinletisi ve Mersin Büyükehir Belediyesi Halk Oyunlar ekibinin gösterisinin ardndan sona erdi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık