solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN IŞIK, ESNAFLARLA SABAH SOHBETLERİNDE BULUŞUYOR

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” yla güne başlayan Başkan Işık, sabahın bereketini esnaflarla paylaşmaya devam ediyor. Sabahları esnaflarla biraraya gel...

BAŞKAN IŞIK, ESNAFLARLA SABAH SOHBETLERİNDE BULUŞUYOR
  • 21 Eylül 2018, Cuma 0:00

“Sabah sohbetlerinde esnaf buluşmaları” yla güne başlayan Başkan Işık, sabahın bereketini esnaflarla paylaşmaya devam ediyor.

Sabahları esnaflarla biraraya gelerek kahvaltı yapan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Merkez Camii çay ocağında birlikte kahvaltı yaptığı esnafların talep ve önerilerini dinledi.

“Gürsumuz’un gelişimi için tüm dinamikleri harekete geçirerek en sağlıklı çözümleri üretmeye çalışıyoruz” diyen Başkan Işık, “Bu amaçla esnaflarımız ve vatandaşlarımızla biraraya geldiğimiz sabah sohbetlerimizde ilçemiz için istişarelerde bulunuyoruz. Tüm hizmetleri hemşehrilerimizin beklentilerini değerlendirerek yönlendiriyoruz. Sabahları birlikte yaptığımız kahvaltılarda, ilçemizin gelişimi için yapılması gereken çalışmaları esnaflarımız ve halkımızla hoş sohbet ortamında istişare etmiş oluyoruz. Sohbetlerimize konu olan olumsuzlukları da yerinde inceleyerek sorunu çözüme kavuşturuyoruz” dedi.

Başkan Işık, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, Ak Parti Gürsu İlçe Teşkilatı yetkilileri ve muhtarların katılımıyla yapılan toplantının ardından ilçe merkezinde incelemelerde bulunurken, metruk bir binanın yıkım çalışmasını da takip etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık