Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu Ümraniyeli Davut Koç’u Ziyaret Etti

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu; Ümraniye Parseller Mahalle Sakinlerinden Davut Koç’u evinde ziyaret etti.

• 30 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Başkan Hasan Can, Ümraniyelilerle bir araya gelerek ilçe sakinlerinin dilek ve taleplerini yüz yüze dinlemeye devam ediyor. Esnaf, dernek, okul, cami derneği, ev ziyaretleri gibi vesilelerle Ümraniyelilerle buluşan Başkan Hasan Can, bu sefer de sosyal medya üzerinden tanıştığı Ümraniye Parseller Mahalle Sakinlerinden Davut Koç’u evinde ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Davut Koç, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu’na nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu.

Başkan Hasan Can da tüm Ümraniyelilere olduğu gibi kapısının Davut Koç’a da açık olduğunu dile getirerek kendisini makamına davet etti.