Başkan Hasan Can AK Parti Ümraniye Tepeüstü Mahalle Başkanı Yaşar Tosun’un Annesi’nin Cenazesine Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Tepeüstü Mahalle Başkanı Yaşar Tosun’u acı gününde yalnız bırakmayarak annesinin cenaze törenine katıldı.

• 31 Ağustos 2018, Cuma 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, AK Parti Ümraniye Tepeüstü Mahalle Başkanı Yaşar Tosun’u acı gününde yalnız bırakmayarak annesinin cenaze törenine katıldı.

Ümraniye Ihlamurkuyu Merkez Camii’nde Cuma Namazı’nı müteakiben gerçekleşen cenaze törenine katılan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, başta Tepeüstü Mahalle Başkanı Yaşar Tosun olmak üzere, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi. Cenaze namazına Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Hüseyin Erdoğdu, Kızılay Genel Sekreteri Hüseyin Can, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Nurettin Yekeler, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Maliki Ejder Batur, Ümraniyespor Kulübü Başkanı Recep Yoğurtçu, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Osman Nuri Anbarkaya, belediye birim müdürleri, meclis üyeleri, STK temsilcileri, muhtarlar, mahalle başkanları, merhumun yakınları ve cami cemaati katıldı. Namazın akabinde Başkan Hasan Can ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, cami cemaatiyle bir araya gelerek çay içip sohbet etti.