Başkan Hasan Can Market Açılışına Katıldı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çağrı Market’in Ümraniye Çamlık Mahallesi, Aşık Veysel Caddesinde hizmet verecek olan şubesinin açılışı sebebiyle vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Hasan Can Market Açılışına Katıldı
  • 08 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çağrı Market’in Ümraniye Çamlık Mahallesi,  Aşık Veysel Caddesinde hizmet verecek olan şubesinin açılışı sebebiyle vatandaşlarla bir araya geldi.

Ümraniye’de hizmet veren Çağrı Marketler zinciri yeni bir şubeyle Çamlık Mahallesi, Aşık Veysel Caddesinde hizmete açıldı. Açılışa; Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Üsküdar Belediye Eski Başkanı ve Çağrı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara, çalışanlar, esnaflar ve vatandaşlar katıldı. Başkan Hasan Can, marketin Ümraniye'ye hayırlı olması temennisinde bulundu. Çağrı Market Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kara ise, açılışa katılımlarından dolayı başta Başkan Hasan Can’a, protokole ve katılımcılara teşekkür etti. Konuşmaların ardından marketin açılışı gerçekleştirildi.