BULGURLU DOSTLUK PARKI’NDA AKŞAM ÇAYI

Akşam çayı buluşmalarımızın sonuncusu Bulgurlu Mahallesi Dostluk Parkı'nda yapıldı. Mahalle sakinlerinin yoğun katılımına sahne olan buluşmada çay, simit ve peynir ikramı yapıldı.

BULGURLU DOSTLUK PARKI’NDA AKŞAM ÇAYI
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Çocuklara yönelik satranç, mangala gibi zeka oyunları ve yüz boyama etkinliğinin de gerçekleştirildiği buluşmada Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen "Güzel bir akşam, harika bir tablo, çocuklarımız cıvıl cıvıl oynuyor maşallah. Yarın ecdad yadigarı Karacaahmet Camii'ni açıyoruz ve açılışa hepinizi bekliyoruz. Bu arada hemen yanımızdaki Söğütlüçayır Camiimizin restorasyonu da bu yıl sonu bitecek inşaallah." dedi. Üsküdar Meydanı'nın da ağustos sonunda tam manasıyla biteceğini belirten Başkan Hilmi Türkmen metronun Yamanevler - Çekmeköy bölümünün de bayrama yetişeceği müjdesini verdi. Ak Parti Maltepe İlçe Başkanı Mehmet Erikçi ve Ak Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz'ın da selamlama konuşması yaptığı buluşmada vatandaşlara keşkek ikramında da bulunuldu.

Çocukların pamuk şeker ve patlamış mısır yiyerek doyasıya eğlendiği buluşma mahalle sakinlerinin Başkan Hilmi Türkmenle sohbeti ve fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.