Başkan Hasan Can Bayram Namazı Sonrası Ümraniyelilerle Bir Araya Gelerek Bayramlarını Kutladı

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, her bayram olduğu gibi bu bayramda da Ümraniyelilerle bir aradaydı. Gamame Camii’nde kılınan Bayram Namazı’nın ardından, cami cemaati ve esnafla bir araya gelen Başkan Hasan Can, herkese hayırlı bayramlar diledi.

• 21 Ağustos 2018, Salı 0:00

Bayram Namazının ardından gerçekleşen cemaatle ve esnafla bayramlaşmada Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu bulundu.

Başkan Hasan Can, tüm cemaat ve esnafa hayırlı bayramlar dileyerek, kesilen kurbanların kabul olması duasında bulundu. Ayrıca Başkan Hasan Can, çocuklarla da yakından ilgilenerek, bayramlarını kutladı.