Ümraniye Belediyesi Bu Bayramda da Camilerde Çikolata Dağıttı

Her bayram olduğu gibi bu bayram da vatandaşlarıyla birlik ve beraberlik içinde bulunan Ümraniye Belediyesi ilçe sınırları içerisinde bulunan camilerde, kılınan bayram namazının akabinde vatandaşlara çikolata ikramında bulundu.

Ümraniye Belediyesi Bu Bayramda da Camilerde Çikolata Dağıttı
  • 21 Ağustos 2018, Salı 0:00

Ümraniye Belediyesi, vatandaşlarına ilçe sınırları içerisinde bulunan camilerde kılınan bayram namazından sonra çikolata ikramında bulundu.

Vatandaşlar her bayram olduğu gibi bu bayramda da ikramda bulunan Ümraniye Belediyesi ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can'a teşekkürlerini sundular.