Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Başkan Hasan Can Ümraniye Kocatepe Şehitliğini Ziyaret Etti

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ümraniye Kocatepe Şehitliğini ziyaret ederek, kahraman şehitler için dua ettiler.

• 21 Ağustos 2018, Salı 0:00

Gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Mahmut Eminmollaoğlu, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, İstanbul İl Müftü Vekili, Ümraniye İlçe Müftü Vekili, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları katıldı.

Ziyarette vatan toprağını koruyabilmek için şehit olan kahramanların ruhları için dualar edildi.