Başkan Hasan Can Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Yönetimini Ağırladı

Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar ve Yönetim Kurulu Üyesi Saadetin Çelik; Başkan Hasan Can’ı makamında ziyaret etti.

• 09 Ağustos 2018, Perşembe 0:00

Ziyarette Ümraniye’de kurulan pazarlarla alakalı görüşüldü ve Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar; Başkan Hasan Can’a belediye ekiplerinin pazar denetimleri ve ilçede kurulan pazarlarda sağlanan düzenle ilgili teşekkürlerini sundu.

Ziyarette Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan da bulundu.