Başkan Albayrak'tan Malkara'da Vatandaşlara Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara ilçesinin Yörük Mahallesini ziyaret etti.Başkan Kadir Albayrak, Yörük Mahallesini ziyaret ederek burada vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin Malkara'da gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Albayrak kendilerinin öneri ve taleplerini dinledi. Vatandaşlar ziyaret sonunda Başkan Albayrak'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Albayrak'tan Malkara'da Vatandaşlara Ziyaret
  • 17 Ağustos 2018, Cuma 0:00