Başkan Albayrak'tan Ehl-i Beyt Dergahı'na Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hicri Yılbaşı ve Muharrem ayının başlangıcı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan Ehl-i Beyt Dergahı'na ziyaret etti.Ziyarette dergah dedesi Seyyid Sinan Boztepe ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, Muharrem ayının hayırlı olmasını diledi. Seyyid Sinan Boztepe de Başkan Albayrak'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Başkan Albayrak'tan Ehl-i Beyt Dergahı'na Ziyaret
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hicri Yılbaşı ve Muharrem ayının başlangıcı dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan Ehl-i Beyt Dergahı'na ziyaret etti.