solyanreklam
sagreklam

Bağbozumu ve Üzüm Festivali'nde Kıraç Rüzgârı Esti

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen Şarköy Bağbozumu ve Üzüm Festivali'nin son gününde Kıraç konseri rüzgârı esti.Şarköy İlçesindeki Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konserde yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçı Kıraç, sevilen şarkılarını seslendirdi. Büyük bir coşku yaşanan konsere Şarköylü vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.Konser sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Kıraç'a çiçek takdim etti. Burada bir konuşma yapan Behçet Atlı, Kıraç'ı Şarköy'de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek "Bağbozumu ve Üzüm Festivali'nin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.Şarköy'de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Kıraç ise Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Behçet Atlı ile konsere katılan vatandaşlara teşekkür etti.

Bağbozumu ve Üzüm Festivali'nde Kıraç Rüzgârı Esti
  • 11 Eylül 2018, Salı 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile düzenlenen Şarköy Bağbozumu ve Üzüm Festivali'nin son gününde Kıraç konseri rüzgârı esti.

Şarköy İlçesindeki Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen konserde yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçı Kıraç, sevilen şarkılarını seslendirdi. Büyük bir coşku yaşanan konsere Şarköylü vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Konser sonunda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak adına Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Behçet Atlı ve Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Kıraç'a çiçek takdim etti. Burada bir konuşma yapan Behçet Atlı, Kıraç'ı Şarköy'de ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek "Bağbozumu ve Üzüm Festivali'nin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Şarköy'de olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Kıraç ise Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve Behçet Atlı ile konsere katılan vatandaşlara teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık