solyanreklam
sagreklam

Bakan Pakdemirli Manisa'da Törene Katıldı

Bir dizi ziyaret ve çeşitli programlara katılmak için Manisa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa Ticaret Borsası’ndaki Manisa Sultani Çekirdeks...

Bakan Pakdemirli Manisa'da Törene Katıldı
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 17:31

Bir dizi ziyaret ve çeşitli programlara katılmak için Manisa’ya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Manisa Ticaret Borsası’ndaki Manisa Sultani Çekirdeksiz Üzümünde yeni sezon açılışı ve geleneksel ilk çekirdeksiz kuru üzüm törenine katıldı. Törene ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bir dizi ziyaret ve çeşitli programlara katılmak için geldiği Manisa’da, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i makamında ziyaret etti. Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan karşılama töreninde Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’te hazır bulundu. Cumhuriyet Meydanı’nda çiçeklerle karşılanan Bakan Pakdemirli, daha sonra valilik makamına geçti. Kısa bir görüşme sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda, Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü’nün hayvanları koruma derneklerine köpek evi, kedi evi, kuş evi, beslenme odakları, mama ve su kapları dağıtım programına katıldı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki dağıtım töreninin ardından Bakan Pakdemirli, 2018-2019 Manisa Sultani çekirdeksiz kuru üzüm sezonu açılış ve geleneksel çekirdeksiz kuru üzüm törenine katılmak üzere Manisa Ticaret Borsası'na geçti. Manisa Ticaret Borsası Korbey Salonu’nda düzenlenen törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Ziya Elmalı da katıldı.
Yılın ilk sultani çekirdeksiz kuru üzümü açık arttırma ile alındı
Manisa Ticaret Borsası’nda yapılan törendeki konuşmaların ardından ilk kuru üzüm satışı açık artırma usulü ile gerçekleştirildi. İlk üzümü kilosu 300 lirayla Manisa Ticaret Borsası aldı. Daha sonra ilk üzüm hasadını borsaya getiren üretici Ahmet Karabacak'ın ürünleri sergilendi.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık