Demirci'de Çevre Duyarlılığı

Demirci'de Çevre Duyarlılığı
  • 10 Ağustos 2018, Cuma 17:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demircili vatandaşlara çağrıda bulunarak, atık yağlarını toplamalarını istedi. Çağrıya duyarsız kalmayan Demircililer, toplam 2 bin 160 kilogram atık yağını Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerine teslim etti.

Atık yağların suya karışması durumunda ciddi bir kirlilik oluşturduğuna dikkat çeken ve ciddi bir çevre kirliliği oluşturduğunu vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Demirci’de anlamlı bir çevreci etkinliğe imza attı. Demircili vatandaşlardan atık yağlarını atmayıp Manisa Büyükşehir Belediyesine teslim etmelerini isteyen Büyükşehir Belediyesinin çağrısına, Demircililer duyarsız kalmadı. Yapılan çalışmayla toplam 2 bin 160 kilogram atık yağ toplanarak, Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerine teslim edildi.
“Demirci duyarsız kalmadı”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çevreye duyarlı projelerle örnek olunduğuna vurgu yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi Demirci Muhtarlık İşleri Şube Müdür Vekili Kazım Aysan, Büyükşehir Belediyesinin çevreci çağrısına Demirci’nin duyarsız kalmadığını söyledi. Gösterilen ilgi nedeniyle Demircililere teşekkür eden Aysan, 2 bin 160 kilogram atık yağın içme suyuna karışmasına engel olunduğuna dikkat çekti. Aysan, çalışmanın devam edeceğini de sözlerine ekledi.