solyanreklam
sagreklam

ATATÜRK’ÜN KARATECİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ATATÜRK’ÜN KARATECİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ATATÜRK’ÜN KARATECİLERİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
  • 13 Nisan 2017, Perşembe 0:00

Katıldıkları turnuvalardan başarılarla dönen Güzelyalı Atatürk Orta Okulu Karate Takımı sporcuları, desteklerinden dolayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

İller arası yapılan Karate Şampiyonası’ndan 21 madalya kazanarak büyük bir başarı elde eden Güzelyalı Atatürk Orta Okulu Karate Takımı sporcuları Okul Müdürü İbrahim Bozdağ ve antrenör Hülya Efthymia Demirci ile birlikte Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Katıldıkları turnuvalar ve sporcu öğrencileri hakkında bilgiler aktaran antrenör Demirci, “300 sporcunun katıldığı turnuvada 22 sporcu ile ilçemizi temsil ettik. Müsabakalar sonucunda 21 madalya elde ettik” dedi. Takım kata, ferdi kata ve kumite dallarında müsabakalar yaptıklarını da belirten Demirci, desteklerinden dolayı Türkyılmaz’a teşekkür etti.  Öğrencilerin madalya kazanarak yaptıkları çalışmaların karşılığını aldıklarını ifade eden okul müdürü İbrahim Bozdağ ise, Türkyılmaz’a verdikleri destekten dolayı da teşekkür etti.
“BAŞARIYI HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ”
Elde edilen başarıların her zaman takdir edilmesi gerektiğini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, öğrencileri tek tek tebrik etti. Her zaman gerekli desteği vermeye hazır olduklarının da altını çizen başkan Türkyılmaz, “Bu başarılar bizleri her zaman gururlandırıyor. Öğrencilerimizin aldıkları başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. Bizlerde her zaman bu başarıları destekleyeceğiz” dedi. Gerçekleşen ziyarette sporcular başkan Türkyılmaz’a çiçek vererek teşekkür ederken,  Karate Yemini ile de ziyaretlerini noktaladılar. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık