solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ’NE SAYIŞTAY’DAN TERTEMİZ RAPOR

MUDANYA BELEDİYESİ’NE SAYIŞTAY’DAN TERTEMİZ RAPOR

MUDANYA BELEDİYESİ’NE SAYIŞTAY’DAN TERTEMİZ RAPOR
  • 14 Nisan 2017, Cuma 0:00

2015 yılına ait gelir kalemleri üzerine denetim geçiren Mudanya Belediyesi’ne Sayıştay 6’ncı Daire Başkanlığı tarafından temiz raporu verildi.

2015 yılı Bütçe Gelirleri ve Kesin Hesap Cetveli kapsamında bulunan gelir kalemleri üzerine denetim geçiren Mudanya Belediyesi’ne Sayıştay 6’ncı Daire Başkanlığı tarafından temiz raporu verildi. 1 Ocak 2015 – 31 Aralık 2015 denetim dönemini kapsayan incelemeler sonunda, denetmen tarafından hazırlanan raporu 6085 sayılı Sayıştay Kanunu’nun 49’uncu maddesi gereğince inceleyen Sayıştay 6’ncı Daire Başkanlığı Yargılama Heyeti yargılama gerektirecek bir durumundan söz konusu olmadığı hükmüne vardı. Kararı Mudanya Belediyesi’ne ileten başkanlık, Mudanya Belediyesi’nin tertemiz bir belediyecilik anlayışı ile yönetildiğini de tescillemiş oldu.
“TERTEMİZ OLDUĞUMUZ TESCİLENDİ”
Sayıştay tarafından verilen kararı değerlendiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, defalarca müfettişler ve Sayıştay tarafından denetlendiklerini ifade etti. Yapılan bütün denetim ve soruşturmalardan tertemiz çıktıklarının altını çizen Türkyılmaz, “Göreve geldiğimizden beri temiz, dürüst ve ahlaklı birer yönetici olacağımız konusunda hemşehrilerimize söz verdik. Bu sözümüzü de tuttuğumuz yapılan denetlemeler ile adeta tescillenmektedir. Bundan sonra da tüm çalışmalarımızı yasal çerçeveler içerisinde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Mudanya’nın ve Mudanyalı hemşehrilerinin haklarına bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada sahip çıkacaklarını vurgulayan Türkyılmaz, “Verilen karar Mudanya’mıza ve belediyemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık