solyanreklam
sagreklam

ANADOLU ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ İL BAŞKANLARI VE ŞEHİT AİLELERİ VAN DA BULUŞTU

ANADOLU ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ İL BAŞKANLARI VE ŞEHİT AİLELERİ VAN DA BULUŞTU

ANADOLU ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ İL BAŞKANLARI VE ŞEHİT AİLELERİ VAN DA BULUŞTU
  • 01 Ocak 2000, Cumartesi 0:00

Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, Türkiye’nin farklı illerinden, Anadolu Şehit Aileleri Derneği İl Başkanları ve şehit yakınlarını yemekte ağırladı.

Yakından ilgilendiği şehit aileleriyle hasbihal eden Vali Zorluoğlu, şehit yakınlarının ve derneklerinin kendileri için çok kıymetli olduğunu söyledi.

Şehitlerin emaneti olan yakınlarıyla bir arada olmanın kendisini duygulandırdığını ve memnun ettiğini ifade eden Vali Zorluoğlu, “Sizi ağırlamaktan çok büyük bir memnuniyet, çok büyük bir keyif alıyoruz. Sizler bizim onur konuklarımızsınız. İnşallah Van’da geçirdiğiniz süre içerisinde memnun kalmışsınızdır. Van çok güzel bir şehirdir. Gittikçe güzelleşen, Türkiye’ye değer katacak olan potansiyele sahip bir şehir. Turizmde de iddialı olan bir şehir. Huzur ortamı da sağlandı. Bundan sonra Van, ekonomik olarak, turizm olarak, hayvancılık potansiyeli ile daha çok katkı sağlayacaktır. Van artık terörle değil güzel hadiselerle gündeme gelecektir. Van gelişiyor. Ülkemiz bir bütün olarak gelişiyor ve kalkınıyor” dedi.

Şehit ailelerinin memlekete büyük hizmetler yaptığını belirten Vali Zorluoğlu, “Evlatlarınız canlarını feda ederek memlekete en büyük hizmeti yaptılar. Bu memleketin birliği, beraberliği, çocuklarımızın, gençlerimizin geleceği için bundan daha büyük bir fedakarlığı kimse yapamaz. Şehit ailelerimiz işte bu bakımdan bizim için şehitlerimizin birer emanetidir. Bizim için çok özel insanlarsınız. Bu bakımdan sizlerle beraber olmak beni hem duygulandırdı hem de ziyadesiyle memnun etti. Hepinizi çok seviyoruz. Sizlere çok büyük saygı duyuyoruz. Ben hala Elazığ’daki şehit aileleriyle görüşüyorum. Hala beni çok arayan oluyor.  İnşallah buradan ayrıldıktan sonra da Van’daki şehit aileleri ile irtibatımız devam edecektir” şeklinde konuştu.

Yemek programı sonunda dernek başkanları tarafından Vali Zorluoğlu’na günün anısına plaket takdim edildi.

Programa, Vali Murat Zorluoğlu’nun yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Mehmet Suat Ekici ve Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Yardımcısı Albay Uğur Özmen katıldı.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık