Alemdağ Caddesi’nde Kurban Bayramı Öncesi Alışveriş Yoğunluğu Yaşanıyor!

Yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılan Alemdağ Caddesi; yeni aydınlatma sistemiyle ışıl ışıl oldu. Yayalaştırma projesiyle Ümraniyelilerin çevre il ve ilçedeki vatandaşların ilk adresi hâline gelen ve Anadolu Yakasının İstiklali olan Alemdağ Caddesinde binlerce vatandaş araç trafiği olmadan bayram alışverişinin tadını çıkarıyor.

Alemdağ Caddesi’nde Kurban Bayramı Öncesi Alışveriş Yoğunluğu Yaşanıyor!
  • 19 Ağustos 2018, Pazar 0:00

Ümraniye’nin prestijine prestij katan Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesini büyük bir memnuniyetle karşılayan Ümraniyeliler, günün her saatinde caddede vakit geçirmeyi sürdürüyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde binlerce vatandaş Ümraniye Belediyesi tarafından yayalaştırma projesi kapsamında trafiğe kapatılan Alemdağ Caddesi’nde mutlu bir şekilde alışverişlerini yapıyor.

Alemdağ Caddesi esnafı ve Ümraniyeliler; projeden dolayı Başkan Hasan Can’a teşekkür ederek araç trafiği olmadan rahatça gezip, alışveriş yapabilmelerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.