solyanreklam
sagreklam

Alaşehir'de 4 Yılda 333 Bin Metrekare Kilit Parke Çalışması

Kentin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde Alaşehir’de yaklaşık olarak 33...

Alaşehir'de 4 Yılda 333 Bin Metrekare Kilit Parke Çalışması
  • 13 Ağustos 2018, Pazartesi 15:22

Kentin ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlarını bir bir hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde Alaşehir’de yaklaşık olarak 333 bin 613 metrekare kilit parke çalışması gerçekleştirdi. Hem MASKİ Genel Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği alt yapı çalışmasının ardından bozulan yolları yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, hem de zaman içerisinde yıpranan yollarda kilit parke çalışması gerçekleştirerek vatandaşları tozdan kurtardı.

Gerçekleştirdiği dev yatırımlarla kentin çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi,  geride kalan 4 yıllık görev sürecinde il genelinde 4 milyon 485 bin 503 metrekare kilit parke taşı döşerken, 569 bin 75 metre de bordür döşeyerek önemli bir hizmet gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi çalışmalar kapsamında Alaşehir ilçesinde de 333 bin 613 metrekare kilit parke döşerken 34 bin 190 metrede bordür çalışması gerçekleştirdi.  Soğanlı’dan Tepeköy’e, Hacıaliler Mahallesi’nden Belenyaka’ya kadar ilçede birçok noktada kilit parke çalışması gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşları kışın çamurdan yazın da tozdan kurtardı.
‘Vatandaşımıza hayırlı olsun’
Bütün yatırımların daha modern bir Manisa’da insanların daha mutlu ve rahat yaşaması için olduğunu anımsatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,”  Bu anlamda her alanda bir hizmet atağı içindeyiz. Belli bir plan ve program dâhilinde de kilit parke taşı, kaldırım, asfalt serim çalışmaları gerçekleştirerek vatandaşlarımızı modern ve konforlu yollarla buluşturuyoruz. Bu doğrultuda Alaşehir ilçemizde de geride kalan 4 yıllık hizmet döneminde önemli bir kilit parke çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık