solyanreklam
sagreklam

Ahmet Şafak Mersinlileri Coşturdu

Ahmet Şafak Mersinlileri Coşturdu

Ahmet Şafak Mersinlileri Coşturdu
  • 27 Mayıs 2018, Pazar 0:00

Özgün Müziin sevilen isimlerinden Ahmet afak, Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenen 5. Ramazan etkinlikleri kapsamnda Mersinli sanatseverlerle bulutu. Mersinlilerle özlem gideren sevilen sanatç Ahmet afak, uzun yllardr hazrln yapt ilk sinema filminin çekimlerini Mersin’de gerçekletireceinin de müjdesini verdi.

Atatürk Park’nda binlerce Mersinlinin akn ettii konsere Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel, meclis üyeleri ve daire bakanlar katld.

Yüreinle Gel isimli parças ile sahneye çkan Ahmet afak, ‘Ömürlük Ak erefli Kavga’ isimli arksn Bakan Kocamaz’a armaan etti.

“Ramazan’n rahmet ve bereket ay olduu tüm Mersin’de hissediliyor”

Konserde yapt konumada göreve geldiklerinden bu yana Mersin’de Ramazan akamlarnn dolu dolu geçtiini belirten Bakan Kocamaz, “Geçmite Mersin’de belki Ramazan’n esamesi okunmuyordu ama bugün Ramazan’n bereket, rahmet, af ve mafiret ay olduu tüm Mersin’de hissediliyor. Mersinliler bu meydanlarda buluuyor, birleiyor, kaynayor, bütünleiyor. Hep birlikte Aziz Atatürk’ün talimatn yerine getiriyor ve Mersin’e sahip çkyoruz. Mersin’de domaktan, yayor olmaktan, havasn teneffüs edip, suyunu içiyor olmaktan ve yeryüzü cenneti bir kentte bulunmaktan,  nüfus cüzdannda Mersin yazmasndan çok büyük bir onur duyduumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

Bakan Kocamaz, “Mersin’den gür bir ses çkacak ve ‘biz buradayz’ diyecek”

Ramazan aynn insanlar bir araya getirme gücüne inandklarn ve bu yönde etkinlikler düzenlediklerini sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Bizler bu birlik ve beraberliimizi koruduumuz sürece, ülkemize bölmek isteyen hainlere Mersin’den gür bir ses çkacak ve ‘biz buradayz’ diyecek. Ülkemizin etrafnn kan gölü olduu bir dönemde her zamankinden çok daha fazla birbirimizi sahiplenme mecburiyetimiz var. Sevgimizi coturma, hogörüyü gelitirme ve birbirimize gönüllerimizi açma mecburiyetimiz var. Biz sizlerle gurur duyuyoruz ve inallah Mersin’i hak ettii yere sizlerle beraber getireceiz. Her gün deiik sanatçlar sizlerle beraber oluyor. Bugün’de çok deerli dostumuz, kardeimiz Ahmet afak sizlerle beraber. Onu özlediinizi de biliyorduk. Ben kendisine sizler ve Mersin adna çok teekkür ediyorum. Ülkemizin birlii, beraberlii ve gelecei için verdii mücadelede kendisine baarlar diliyorum. Allah yolunu ve bahtn açk etsin” eklinde konutu.

Ahmet afak’tan sinema film müjdesi

Uzun bir aradan sonra Mersin Merkez’de konser vermekten duyduu mutluluu ve özlemi dile getiren sanatç Ahmet afak,  uzun yllardr planlad ilk sinema filminin çekimlerini Mersin’de gerçekletireceinin müjdesini verdi. afak, Austos aynn sonuna doru çekimlerine balamay planlad sinema filminde Mersin’in doal ve tarihi güzelliklerine yer vereceine ifade etti. Sinema filmi sayesinde Mersin’i tüm Türkiye’ye tantacan sözlerine ekleyen Ahmet afak,“Allah nasip ederse Austos sonu, Eylül banda yllardan beri hazrln yapm olduum sinema filmini Mersin’de çekeceim. Allah nasip ederse Mersinimizin dünyaca ünlü hem tarihsel hem de insansal güzelliini, ad da ‘Kuatma’ olan bir sinema filminde dile getireceim. Tarsus’tan Erdemli’ye ve yaylalara kadar olan bütün mekânlar filmimizde yer vereceiz. Mersinimizin mevcut güzelliini sinema salonlarnda tüm Türkiye’de sinemaseverler izleyecek ve bende bundan büyük bir kvanç duyacam. Çünkü ben bu ehri çok seviyorum” ifadelerini kulland.

Ahmet afak, “Bakan Kocamaz Mersin’in sevgilisi ve sevdals ”

Konumasnda Bakan Kocamaz’a skça teekkürlerini ileten afak, “Benim sevgili Hocam, aabeyim, Mersin’in sevgilisi ve sevdals Burhanettin Bakanmz birbirinden güzel ve paha biçilemez eserlerle, projelerle hizmet veriyor.  Ve bundan sonrada Mersinimize ve Türkiyemize hizmet etmeye devam edecek olan Burhanettin Bakanma teekkür ediyor ve baarlarnn devamn diliyorum” diye belirtti.

Vay Delikanl Gönlüm, Yalnz Kurt, Olsun, Ah Be Yar,  Ay Yldz Kolye, Sarkam gibi en sevilen arklarn Mersinlilerle hep bir azdan seslendiren sanatç, milli ve manevi duygulara dokunan parçalar ile de bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık