solyanreklam
sagreklam

Oruçlar Bozyazı'da Açıldı

Oruçlar Bozyazı'da Açıldı

Oruçlar Bozyazı'da Açıldı
  • 28 Mayıs 2018, Pazartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan her yl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Ramazan etkinlikleri Bozyaz ilçesine tand. Kurulan uçsuz bucaksz iftar sofralarnda buluan Bozyazllar, on bir ayn sultan Ramazan aynn ruhunu birlik ve beraberlik içerisinde paylamann mutluunu yaad.

Bozyaz Cumhuriyet Meydan’nda gerçekletirilen iftar program öncesinde alanda masalar tek tek dolaan ve vatandalarn Ramazan- erifini kutlayan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Ramazan’n 12. gününde iftarn Bozyazllar ile birlikte yapt.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikler program kapsamnda Bozyaz ilçesinde düzenlenen iftar yemeine Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki imek, MHP Mersin l Bakan Zeynel Uur Gölgeli, Bozyaz Belediye Bakan Mehmet Ball, MHP Mersin lçe Bakanlar, MHP Mersin Milletvekili Adaylar, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce Bozyazl katld.

Bakan Kocamaz: “Mersin’de kat edeceimiz daha çok yol var”

Bozyaz’da düzenlenen iftar yemei öncesi konuan Bakan Kocamaz Ramazan etkinlikleri ile binlerce Mersinli vatanda bir araya getirmekten dolay mutluluk ve gurur duyduklarn belirterek “ Bu güzel akamda iftar sofrasnda bizimle beraber olduunuz için, buraya kadar gelip, gönüllerinizi birletirip, bu mekân ereflendirdiiniz için hepinize ayr ayr teekkür ediyorum. Ramazan bereket ay, Ramazan rahmet ay, Ramazan yardmlama, birleme, bütünleme, kaynama aydr. Tokun açn halinden anlad ay. Rahmetin gökten saanak saanak yad bir ay. te böyle bir ayda sizlerle bir kere daha beraber olmaktan çok büyük bir onur duyduumu belirtiyor ve yüce Rabbime binlerce kez ükrediyorum” dedi.

Mersin’i bütün ilçeleri ile birlikte ayaa kaldrma gayreti içerisinde olduklarn ifade eden Bakan Kocamaz, “2014 ylndan bu yana sizlerle beraber bu yolar yürüyoruz. Mersinimizi bütün ilçeleri ile birlikte ayaa kaldrma gayretini güdüyoruz. Bugünde ülkemizin çok zor bir dönemeçten geçtii bu günlerde bir seçimle kar karyayz. Allah hepinizden raz olsun 2014 ylnda çok büyük destek verdiniz. Bizim bamz yere edirmediniz. Bugünde ayn ekilde bizim bamz yere edirmeyeceinize yürekten inanyorum ve diyorum ki sizlerle beraber Mersin’de kat edeceimiz daha çok yol var. Yaplacak çok hizmet var. Bu hizmetleri Cenab- Allah salk ve ömür verdii sürece sizlerle beraber yapmaya devam edeceiz. Bir kez daha ramazan aynz tebrik ediyorum. nallah az tad ile bayrama kavumay Cenab- Allah’tan niyaz ediyorum” diye belirtti.

Baki imek: “Ramazan havas inallah önümüzdeki yllarda da devam etsin”

Düzenlenen iftar programlarnda Bakan Kocamaz’ ve Mersinlileri yalnz brakmayan MHP Mersin Milletvekili Baki imek ise Bozyazllarn Ramazann kutlayarak,  “Hepinizin mübarek Ramazan ayn kutluyorum. nallah daha nice yllarda birlikte iftar yapmay Cenab- Allah’tan niyaz ediyorum. Mersin Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz henüz daha Büyükehir Belediye Bakan olmadan önce Tarsus Belediye Bakan iken bu iftar programlarn balatmt. nallah önümüzdeki ylda sizlerin duas ve destei ile Mersin genelinde yaanan bu Ramazan ve bayram havas devam eder. Hepinizin duasn ve desteini bekliyorum” ifadelerini kulland.

Etkinlikte konuan Bozyaz Belediye Bakan Mehmet Ball ise Bakan Kocamaz’a Ramazan aynn manevi ruhunu Bozyaz’da ve tüm Mersin’de yaatt için teekkürlerini iletti.

ftar yemei sonras Ramazan ayna özel hazrlanan etkinlikler kapsamnda Yunus Emre’yi canlandrarak tasavvufi iirler seslendiren Sezai Yeilyurt ve ardndan sahne alan Kaya Kuzucu, Âk Sefai ve Selami Durmu birlikte verdikleri konser ile vatandalara unutulmaz bir Ramazan akam yaatt.

Etkinlikte ayrca Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ve Bozyaz Belediye Bakan Mehmet Ball tarafndan iirler okundu.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık