solyanreklam
sagreklam

2.Uluslararası Çocuk Festivali Başlıyor

2.Uluslararası Çocuk Festivali Başlıyor

2.Uluslararası Çocuk Festivali Başlıyor
  • 20 Nisan 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan bu yl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararas Çocuk Festivali balyor. 22-23 Nisan tarihleri arasnda Kongre ve Sergi Saray’nda kaplarn açacak olan festivalde minikleri birbirinden güzel aktiviteler bekliyor.

Geçtiimiz yl ilki gerçekletirilen ve Mersinliler tarafndan büyük beeni toplayan Uluslararas Çocuk Festivali renkli aktiviteleriyle Mersinli miniklere ve ailelerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayram’nn cokusunu doyasya yaatacak.

Dans gösterilerinden, tiyatro oyunlarna; müzikallerden, yarmalara; turnuvalardan, müzikallere; spor müsabakalarndan, oyun istasyonlarna kadar birbirinden elenceli, renkli ve ayn zamanda eitici etkinlikleri Mersinlilerle buluturmaya hazrlanan Uluslararas Çocuk Festivali minik misafirlerini bekliyor. Açk alanlar, çim alanlar, serbest etkinlik alanlar, oyun parklar ve üç farkl salonda düzenlenecek olan etkinlikler ile oldukça geni bir aktivite alan ile ziyaretçilerine kaplarn açan festivalde çocuklar doyasya elenirken, aileleri de bu cokuya ortak olma imkân bulacak. 

Minikler elenceye doyacak

22-23 Nisan tarihleri arasnda düzenlenecek olan Mersin Çocuk Festivali iki gün boyunca birçok etkinlie ev sahiplii yapacak. Festivalin dolu dolu program ile Mersinli minikler ve aileleri elenceye doyacak.

22 Nisan Pazar günü saat 10.00’da kaplarn açacak olan festivalin birinci gününde açl program ve dans gösterilerinin ardndan Ege ile Gaga Çocuk Müzik Festivali, Kelolan Sevgi Yolunda Tiyatro Oyunu, Karagöz ve Hacivat Ortaoyunu, tfaiye Konulu Resim Yarmalar, Yangn Savaçlar Eitim Yarmas, Mini Robocup Turnuvalar, Bilimsel Sahne Gösterisi ve TSM Çocuk Korosu Konseri gibi gün boyu sürecek olan pek çok etkinlik düzenlenecek.

Festivalin ikinci günü olan 23 Nisan’da ise birbirinden güzel etkinlikler düzenlenecek. Saat 10.00’da balayan etkinlikler kapsamnda, Sevgi Bahçesindeki Aaç Tiyatro Oyunu, Harika Kanatlar Çocuk Müzikali,  Karagöz ve Hacivat Ortaoyunu, tfaiye Konulu Resim Yarmalar, Yangn Savaçlar Eitim Yarmas, Mini Robocup Turnuvalar, Bilimsel Sahne Gösterisi ile TSM Çocuk Korosu Konseri ve yine gün boyu sürecek olan pek çok aktivite yer alacak. Festival saat 20.00’ye kadar ziyaretçilere açk olacak.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık