Tour Of Mersin'in Birinci Etabının Kazananı Azerbaycan Oldu

• 19 Nisan 2018, Perşembe 0:00

Bu yl 4.'sü düzenlenen ve Anamur'dan start alan Tour Of Mersin'in birinci gün yarlar sona erdi.

9 ülkeden 15 takm ve yaklak 105 sporcunun katlm gösterdii Tour Of Mersin’in ilk gününde, sporcular dereceye girebilmek için Gülnar Yanl'ya kadar ter dökerken, gün sonunda Etap Klasman'nda Azerbaycan'dan Synergy Baku Cycling Project takmndan Kirill Pozdnyakov birinci, Belarus'tan Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov ikinci, Bulgaristan'dan Trevigiani Phonx-Hemus 1896 takmndan Stanimir Cholakov üçüncü olurken, dereceye girenler ödüllerini Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz'n elinden ald.

Genel Klasman'da birinci olan Azerbaycan takmndan Kirill Pozdnyakov ödülünü Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz'n elinden ald. Yoku Klasman dalnda birinci olan Belarus'tan Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov ödülünü Bisiklet Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Zeki Kutlu'nun elinden alrken, Sprint Klasman dalnda birinci olan Azerbaycan'dan Synergy Baku Cyclng Project takmndan Kirill Pozdnyakov ödülünü Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel'in elinden ald.

Mersin Uluslararas Bisiklet Turu'nun Anamur Kaps yarnda Almanya'dan Schnelleste Ur-Krosttzer takmndan Florian Kretschy birinci olurken, Bozyaz kapsnda Türkiye'den Torku eker Spor'dan Ferit Can aml birinci oldu. Aydnck kapsnda Belarus'tan Minsk Cycling Club takmndan Eduard Vorganov birinci olurken, Gülnar kapsnda yine Belarus'un Minsk Cycling Club takmndan Yauhen Sobal birincilii göüsledi.