solyanreklam
sagreklam

''25.Yılımızda Da Eşit Hizmet Anlayışıyla Mersin'i Kucaklıyoruz''

''25.Yılımızda Da Eşit Hizmet Anlayışıyla Mersin'i Kucaklıyoruz''

''25.Yılımızda Da Eşit Hizmet Anlayışıyla Mersin'i Kucaklıyoruz''
  • 06 Nisan 2018, Cuma 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz,  Mersin’in dousundan batsna kadar yapt 4. Hizmet Yl Tantm ve Bilgilendirme Toplants turuna Silifke ilçesi ile devam etti.

Mersin’e yapt hizmetlerin tantmn yapan ve vatandalarla bir araya gelen Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ilçe programlarnn son gününde Silifke’yi ziyaret etti. Hizmetlerinden dolay ükran ve teekkür duygular ile Bakan Kocamaz’ karlayan vatandalar bilgilendirme toplantlar sayesinde yalnzca kendi ilçelerine deil, tüm Mersin’e yaplan hizmetlerden haberdar olma frsat buldu.

Bakan Kocamaz’n geleneksel hale getirerek yapt hizmetlerin ve projelerin hesabn verdii tantm toplantlarna, MHP Mersin Milletvekili Baki imek, Silifke Belediye Bakan Mustafa Turgut, Mut Belediye Bakan Nebi Ylmaz, MHP Mersin l Bakan Zeynel Uur Gölgeli, MHP Mersin lçe Bakanlar, Mersin Ülkü Ocaklar lçe Bakanlar, lçe Milli Eitim Müdürleri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayda vatanda katld.

Silifkeliler Bakan Kocamaz’ bayraklarla karlad

Silifke’de gerçekletirilen tantm toplantsnda Mersin genelinde yaplan hizmetlerin bir ksmnn yer ald genel tantm filmi ve Silifke ilçesine özel tantm filminin izlenmesinin ardndan konuan Bakan Kocamaz, hiçbir ilçe ayrm gözetmeksizin Mersin genelinde hizmet verdiklerini belirterek, kenti gelitirmek için var güçleri ile çaltklarnn altn çizdi.

Büyükehir Belediyesi ile birlikte ihmal edilen ilçelerin makus talihini yendiini sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “Görevi devraldnz andan itibaren siyasi rozeti bir kenara brakp, kentte yaayan insanlarn ihtiyaçlarn gidermek zorundasnz. Bizler insanlarn inancna, kökenine, doum yerine, ana diline bakmadan eit mesafede durarak ihtiyaçlar ortadan kaldryoruz. Bugün hizmette 25. ylmzdayz. Ayn anlayla vatandamza yaklayor ve eit hizmet vermeye çalyoruz. 30 Mart 2014’e kadar bizi uzaktan tanyordunuz. Sizlerin verdii destekle Mersin’in bütününe hizmet ederken, daha yakndan tandnz” dedi.

Krsala yaplan hizmetlerden baz kesimlerin rahatsz olduunu, ancak eit ve adaletli hizmet verebilmek adna bu hizmetlerin yaplmasnn öncelikleri olduunu ifade eden Bakan Kocamaz, “Göreve talip olurken unu söyledik ‘Adaletsizliin olduu yerde mutlaka problem olur’ Biz adaleti ön planda tuttuumuz için hizmeti krsaldan balatacaz dedik. Bu bölgelere arlk vermemiz birilerini rahatsz etti ve siz bütçeyi hep krsala harcyorsunuz dediler. Ama biz onlara unu söyledik; ‘Biz bugüne kadar hizmet alamayan yerlere hizmet vermek zorundayz. Eit ve adil hizmet vermek istiyorsak öncelii buraya vermek zorundayz’ dedik” eklinde konutu.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n hizmetlerinin Mersin’e deer kattn ve Mersin’i ileri götürdüünü ifade eden MHP Mersin Milletvekili Baki imek de, Millliyetçi belediyecilik anlayn Türkiye’ye örnek hale getiren Bakan Kocamaz’a hizmetlerinden dolay teekkür ediyoruz. 4 yl öncesine kadar Türk bayrann indirilmeye çalld Mersin’de kentin her tarafnda al bayraklarla bütün hemerilerim ba dik olarak dolaabiliyorlar. En büyük teekkürü bunun için yapyorum. Bu hizmetlerin devam gelecek” dedi.

 

Silifke Belediye Bakan Mustafa Turgut ise yapt konumada, “Sayn Bakanmzn sk sk dile getirdii gibi siyaset her eyi kucaklayan bir olay. Biz bu uyumu imdiye kadar fazlas ile yaadk. Bundan sonra da her zaman daha iyisini yapma sözü vererek, yaplanlar için çok teekkür ediyorum.” diye belirtti.

Silifke Dosteli Market açld

Programda ayrca yakn bir tarihte Silifke’de hizmet vermeye balayan Dosteli Marketin açl yapld. Silifke’de 345 hanenin aktif olarak faydaland ve 3 bin hane kapasiteli marketin açl Bakan Kocamaz ve protokol üyeleri tarafndan gerçekletirildi.

4 ylda Silifke’ye hizmet yad

30 Mart 2014 tarihinde göreve gelen Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz ve Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan gerçekletirilen hizmet atanda, 4 ylda Silifke’ye adeta hizmet yad.

Silifke’de, altyapdan asfalt çalmalarna; tarmsal desteklerden sosyal hizmetlere kadar birçok hizmet gerçekletirildi. Silifke’de 4 ylda 51.51 km scak asfalt çalmas yaplrken, 136,51 km içme suyu hatt döendi. Yeni bir helipet kazandrlan Silifke’de ayrca günlük 20 ton et, 2 ton sakatat soutma kapasiteli üç adet souk hava odasna sahip Silifke Mezbahas’da hizmete açld.

lçede ayrca atl durumda bulunan Taucu Stad yeniden modernize edilerek, Silifkeli gençlerin kullanmna hazr hale getirildi. Silifkeli üreticileri ve çiftçileri de yalnz brakmayan Mersin Büyükehir Belediyesi 4 ylda 15 mahallede sulama tesisi için 46.226 metre sulama borusu destei salad.  28 bin 310 adet zeytin fidan, 15 bin120 adet badem fidan datm yapan Büyükehir Belediyesi ayrca,  Kl Çadrlar Aydnlanyor Projesi kapsamnda 19 adet güne paneli datm gerçekletirdi.

Büyükehir Sosyal hizmetlerle de Silifke’yi donatt

Sadece fiziki hizmetler ve altyap hizmetleri ile deil, hayata geçirdii sosyal hizmetlerle de Silifke’yi bir uçtan bir uca saran Büyükehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandalarn yardmna koacak olan Dosteli Market’i Silifke’ye kazandrd. 3 bin örenciye krtasiye yardm,  2 bin 296 üniversite örencisine de 900 TL eitim yardm yapan Büyükehir Belediyesi, salk kurulularna gidemeyen 983 Silifkeliye de göz ve di taramas gerçekletirdi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık