solyanreklam
sagreklam

08.08.18'de 19 Nikah Kıyıldı

Dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde nikâh masasına oturarak mutluluğa ‘evet’ dedi. İnegöl Belediyesi Nikâh Dairesi, bu özel günde 19 çiftin nikâhını kıydı. Evlilik hazırlığı yapan ve hayatlarının en mutlu gününe özel bir anlam katmak isteyen pek çok çift, nikâh tarihlerini unutmamak için gün, ay ve yılı 8 rakamından oluşan 08.08.2018 tarihini seçti. 19 ÇİFT NİKAH KIYDIBir ömür boyu sürecek birlikteliğe özel bir günde başlamak isteyen 19 çift, İnegöl Belediyesi Nikah dairesinin yolunu tuttu. Nikah masasına oturan çiftler, mutlu bir yaşam için ‘evet’ dedi. BAŞKAN TABAN NİKAH KIYDIBu özel günde Belediye Başkanı Alper Taban da bir çiftin nikahını kıydı. Başkan Taban, “Tarih 08.08.2018 olunca, nikah salonumuz bu günü hayatları için özel kılmak isteyen gelin ve damat adaylarımızla doldu. Rabbim hanelerinden huzuru eksik etmesin inşallah. Bu özel günde hayatlarını birleştiren bütün çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

08.08.18'de 19 Nikah Kıyıldı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 11:29

Dünya evine özel bir tarihte girmek isteyen çiftler, 08.08.2018 tarihinde nikâh masasına oturarak mutluluğa ‘evet’ dedi. İnegöl Belediyesi Nikâh Dairesi, bu özel günde 19 çiftin nikâhını kıydı.

Evlilik hazırlığı yapan ve hayatlarının en mutlu gününe özel bir anlam katmak isteyen pek çok çift, nikâh tarihlerini unutmamak için gün, ay ve yılı 8 rakamından oluşan 08.08.2018 tarihini seçti.

19 ÇİFT NİKAH KIYDI
Bir ömür boyu sürecek birlikteliğe özel bir günde başlamak isteyen 19 çift, İnegöl Belediyesi Nikah dairesinin yolunu tuttu. Nikah masasına oturan çiftler, mutlu bir yaşam için ‘evet’ dedi.

BAŞKAN TABAN NİKAH KIYDI
Bu özel günde Belediye Başkanı Alper Taban da bir çiftin nikahını kıydı. Başkan Taban, “Tarih 08.08.2018 olunca, nikah salonumuz bu günü hayatları için özel kılmak isteyen gelin ve damat adaylarımızla doldu. Rabbim hanelerinden huzuru eksik etmesin inşallah. Bu özel günde hayatlarını birleştiren bütün çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık