solyanreklam
sagreklam

TURİZM HAFTASI MUDANYA’DA KUTLANACAK

TURİZM HAFTASI MUDANYA’DA KUTLANACAK

TURİZM HAFTASI MUDANYA’DA KUTLANACAK
  • 13 Nisan 2016, Çarşamba 0:00

15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, 18 Nisan Pazartesi günü Mudanya’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. İlk kez düzenlenecek ödüllü Oryantiring Yarışması ise etkinliklere ayrı bir renk katacak.

Türkiye’de 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan Turizm Haftası, Mudanya’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Mudanya Belediyesi’nin düzenlediği etkinliklerle ilk kez düzenlenecek olan Oryantiring Yarışması, kutlamalara farklı bir hava katacak. 18 Nisan Pazartesi günü İskele Meydanı’ndan kortej yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikler Mütareke Meydanı’nda devam edecek. Ödüllü fotoğraf yarışması, 3 MG müzik dinletisi ve halk oyunları gösterilerinin de yer alacağı etkinliklerde, resim sergisi de düzenlenecek. Yarışmalara katılmak isteyenler ise 14 Nisan tarihine kadar Kültür Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek.
MUDANYA’DA TURİZM CANLANACAK
Mudanya’da bu yıl Turizm Haftası etkinliklerini farklı bir havada kutlamak istediklerinin altını çizen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanyalıları etkinliğe katılmaya davet etti. İlk kez Oryantiring Yarışması’nın düzenleneceğini de belirten Türkyılmaz, “Ödüllü yarışmalarımız ile Mudanya’mızın tanıtımına da katkı sunuyoruz. Turizm alanında gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizle Mudanya’da turizmi canlandıracağız. Bu konuda bizlere destek olan başta Mudanyalı hemşehrilerime, meclis üyelerime ve tüm personelime teşekkür ediyorum” dedi.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık