ONLARIN MUDANYA BELEDİYESİ VAR

• 13 Nisan 2016, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi’nin Türkiye’de örnek gösterilen projelerinden olan Zeytin Dalı projesi övgü ve teşekkür almaya devam ediyor. Karaman ailesi teşekkür için Türkyılmaz’ı ziyaret etti. Türkiye’de örnek bir proje olarak Mudanya Belediyesi’nin hayata geçirdiği Zeytin Dalı Projesi övgü ve teşekkür almaya devam ediyor. Hayrettin Karaman ve Nevin Karaman teşekkürlerini iletmek üzere Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Hastalığı sırasında Zeytin Dalı sağlık ekibinin kendisi ile her gün yakından ilgilendiğini ifade eden Nevin Karaman, “Eğer bu ekibiniz ve projeniz olmasaydı bizler hastane yollarında harap hale düşerdik. Size ve ekibinize verdiğiniz emeklerden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi. Başkan Türkyılmaz nezdinde emeği geçen personele teşekkür mektubu yazan Hayrettin Karaman ise, projenin takdir edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. “KİMSE KİMSESİZ KALMAYACAK” Zeytin Dalı Projesi’nin hayata geçtiği ilk günlerde Türkiye’de ve örnek bir proje olacağını bildiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ise Zeytin Dalı ekibi ile gurur duyduklarını ifade etti. Amaçlarının en iyi hizmeti vermek olduğunu belirten Türkyılmaz, “Hiç kimse kimsesiz kalmayacak diyerek yola çıktık. Bunu da kısmen başardık. Uğur Böceği projemizde hayata geçtiği zaman bu söylememizi tamamen başarmış olacağız. Bu projemizde yakın zamanda hayata geçecektir” dedi. Özellikle yaşlı ve kimsesiz vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Bilsinler ki onların Mudanya Belediyesi var, onların Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz var” ifadelerini kullandı.