TİRİLYE MAHALLESİ’NİN CADDELERİ TEMİZLENİYOR!

• 08 Nisan 2015, Çarşamba 0:00

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Tirilye Mahallesi’nin cadde ve sokaklarını  yıkayarak, dezenfekte ediyor. Yağmurlar nedeniyle cadde ve sokaklarda biriken çamurların oluşan kirlilik dezenfekte edilerek, vatandaşların sağlıklı bir ortam yaşamaları sağlanıyor. Tirilyelilerin de büyük bir memnunlukla karşıladıkları bu çalışmanın sadece caddelerde değil, ara sokak ve mahallelerde de devam edeceğini belirten, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Yağan yağmurlar nedeniyle, cadde ve sokaklarda biriken çamurlar, hem kötü bir görüntüye, hem de sağlıksız bir ortam oluşmasına neden oldu. Özellikle yağmur sularıyla dağlardan gelen çamur, cadde ve sokaklarımızda kirlilik yarattı. Mudanyalıların daha temiz bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, cadde ve sokakları su ve dezenfekte malzemeleriyle temizliyor. Bu çalışmamız, ihtiyaç duyulan diğer mahalle ve sokaklarımızda da devam edecektir” diye konuştu.