solyanreklam
sagreklam

MUDANYA EMITT İLE DÜNYA’YA AÇILDI

MUDANYA EMITT İLE DÜNYA’YA AÇILDI

MUDANYA EMITT İLE DÜNYA’YA AÇILDI
  • 26 Ocak 2015, Pazartesi 0:00

 

Turizm alanında çalışmalarını hızlandıran Mudanya Belediyesi, Trawel Turkey Fuarı’nın ardından İstanbul’da düzenlenen Uluslararası EMİTT Fuarı’nda yerini aldı.

Mudanya Belediyesi bu yıl 19’uncusu düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMİTT) katıldı.  70’den fazla ülkenin katılım sağladığı EMITT Fuarı’nda “Barışın ve Kardeşliğin Başkenti” sloganı ile yerini alan Mudanya Belediyesi, ilçenin tarihi değerleri olan Mudanya Mütarekesi, Girit Danteli ve tarihi evlerin yanı sıra Tirilye tipi zeytin ve zeytinyağını fuarda tanıtıma sundu. Dünya’nın 5’inci büyük fuarı olan EMITT’i Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz eşi Gülbahar Türkyılmaz ve CHP Mudanya Kadın Kolları üyeleri birlikte ziyaret etti. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli ile Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen’in görevli olduğu fuarda ziyaretçiler Mudanya’ya davet edildi.
“AMACIMIZ MUDANYA’YI TURİZM MERKEZİ YAPMAK
EMITT Fuarına Mudanya Belediyesi’nin ilk kez katıldığını ifade eden Mudanya Belediyesi Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen, “5 personel ve Mudanya’da Turizm Otelciler Birliği üyesi arkadaşlarımız ile katılım sağladık” dedi. Amaçlarının Mudanya’da turizmin gelişmesini sağlamak olduğunu dile getiren Esen, “Mudanya’yı turizm merkezi yapmak istiyoruz. Fuarda zeytin ve zeytinyağını tanıtımın yanı sıra Mütareke Evi Müzemizi, Girit dantelimizi ve tarihi binalarımızı tanıtıyoruz” diye konuştu.
“MUDANYA’YI HERKES TANIYACAK”
Fuara eşi ile birlikte katılan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya’yı her yönü ile tanıtmak için çaba sarf ettiklerini söyledi. EMITT fuarının Mudanya’nın tanıtımı açısından önemine değinen Türkyılmaz, “Fuara katılmamız bizim çok önemliydi. Mudanya’mız artık her yerde olacak, Mudanya’mızı herkes tanıyacak. Bundan sonraki fuarlara da daha iyi hazırlanarak katılım sağlayacağız. Emeği geçen personelimize teşekkür ediyorum” dedi. 
TÜRKYILMAZ’A STANTLARDA BÜYÜK İLGİ
Fuara katılan ülkelerin, belediyelerin, dernek ve kurumların stantlarını tek tek gezerek bilgiler alan Türkyılmaz, Yunanistan, Edremit ve Çorum stantlarında ilgiyle karşılandı. Mudanya’yı gezdiği stantlarda anlatan Türkyılmaz, yabancı ülkelerin stantlarında da ilgi odağı oldu. Tanzanya ve Yunanistan ülkelerinin stantlarında büyük ilgi gören Türkyılmaz, fuarda zeytin üzerine sıkça sohbet gerçekleştirdi.  

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık