CHP İstanbul İl Başkanı Karayalçın “MUDANYA BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

• 26 Ocak 2015, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Mudanya Kadın Kolları üyeleri ile birlikte CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Mudanya’da gerçekleştirdikleri çalışmaları anlatan Türkyılmaz, Bursa’nın deniz ile ilgili merkezinin Mudanya olacağını söyledi. Mudanya, Tirilye başta olmak üzere Mudanya’da hayata geçirecekleri projeleri Karayalçın’a aktaran Türkyılmaz, “Mudanyalıların bizlerden büyük beklentileri var. Bunları gerçekleştirmek için çalışıyoruz” dedi. Mudanya Mütarekesi’nin 93. Yıldönümü için çalışmalara başladıklarının altını çizen Türkyılmaz, Barışın Davos’unu Mudanya’da gerçekleştireceklerini sözlerine ekledi.