solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ “HAYALLER YAKINDA GERÇEK OLACAK”

TÜRKYILMAZ “HAYALLER YAKINDA GERÇEK OLACAK”

TÜRKYILMAZ “HAYALLER YAKINDA GERÇEK OLACAK”
  • 26 Ocak 2015, Pazartesi 0:00

TÜRKYILMAZ “HAYALLER YAKINDA GERÇEK OLACAK”

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Eğerce ve Çayönü Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Türkyılmaz, havaların ısınması ile birlikte mahallelerde hizmet atağına kalkacaklarının müjdesini verdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Meclis Üyesi Erdal Aktuğ ile birlikte Eğerce ve Çayönü Mahallelerinde çeşitli incelemelerde bulunurken, önümüzdeki aylarda mahallelerde Mudanya Belediyesi’nin hizmetlerinin fark edileceğini ifade etti.
“SAHİLLER CENNET OLACAK”
Mahallesine gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eğerce Mahalle Muhtarı Mustafa Temel, yapılacak hizmetlerin geçici değil, kalıcı olacağına inandığını söyledi.  Eğerce sahillerinin Mudanya’nın en güzel bölgelerinden biri olduğuna vurgu yapan Türkyılmaz, “Buradaki hemşerilerimiz ile görüş alışverişi yaptık. Bizlerin hayalleri, onların düşüncelerinin aynı olduğunu gördük. Bu hayallerimizi gerçekleştirmek için proje çalışmaları yapacağız” dedi. Gelecek yaz aylarına projeleri yetiştirerek, hizmete sunmak istediklerinin altını çizen Türkyılmaz, “İlgili müdürlerimiz ve ekipmanlarımız ile yeniden bu bölgelerimizi ziyaret ederek, proje demokrasisi ile çalışmalarımızı hayata geçireceğiz. Birlikte karar vererek, en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız” diye konuştu.
“ÇAYÖNÜ MEYDANI DEĞİŞECEK”
Eğerce Mahallesi’nin ardından Çayönü Mahallesi’ni de ziyaret eden Türkyılmaz, Mahalle Muhtarı Zeki Karadeniz ve vatandaşların isteklerini de yerinde dinledi. Meydan düzenlemesi, atıl olan binalar, Atatürk büstü ve etüt merkezi gibi istekleri dinleyen Türkyılmaz, en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarının altını çizdi. Mahallere hizmetlerin havaların ısınması ile daha da artacağını sözlerine ekleyen Türkyılmaz, belli program çerçevesinde sık sık mahalleleri ziyaret edeceğini ifade etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık