solyanreklam
sagreklam

MİRZAOBALI ÖĞRENCİLERİN DİLEKLERİ GERÇEK OLDU

MİRZAOBALI ÖĞRENCİLERİN DİLEKLERİ GERÇEK OLDU

MİRZAOBALI ÖĞRENCİLERİN DİLEKLERİ GERÇEK OLDU
  • 10 Mayıs 2017, Çarşamba 0:00

Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi’nin gönüllü öğrencilerinin, Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle hayata geçirdiği "Dilek Kumbarası" projesi Mirzaoba İlk ve Orta Okulu'nda düzenlenen etkinlikle son buldu.

Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle Uludağ Üniversitesi Toplumsal Sosyal Projeler Atölyesi’nin (TOSPA)  gönüllü öğrencilerinin gerçekleştirdiği “Dilek Kumbarası” projesi Mirzaoba İlk Okulu’nda son buldu. Büyüdüklerinde olmak istedikleri mesleklere ait kıyafetleri giyen öğrenciler, büyük heyecan ve sevinç yaşadılar. Düzenlenen etkinliğe Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mirzaoba Mahalle Muhtarı Hakkı Aksoy, Mirzaoba Okul Müdürü Gülçin Kızılkaya’nın yanı sıra öğretmenler, veliler ve projede görev alan üniversite öğrencileri katılım sağladı.
“AMACIMIZ DİLEKLERE KÖPRÜ OLMAKTIR
Beş hafta boyunca çocuklarla oyunlar oynayarak etkinlikler düzenlediklerini belirten proje koordinatörü Gizem Elbaşı, “Biz İlköğretim çağındaki çocukların hayallerine ve dileklerine ulaşmalarına yardımcı olmak için bir araya gelen gönüllüleriz. Bu projede de 11 kişi görev aldık. Bizim amacımız, hayallerini daha kaybetmemiş ilkokul çocuklarına mesleki anlamda hayallerinin değerli ve dileklerinin gerçekleşebilir olduğunu göstermektir” dedi. Çocukların dileklerinin gerçekleşmesine köprü olduklarının da altını çizen Elbaşı, “Projemizin her safhasında bizlere destek olan Mudanya Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımız Hayri Türkyılmaz’a çok teşekkür ediyoruz. Onların sayesinde çocuklarımıza hediyeler alarak, ileride sahip olmak istedikleri meslek gruplarının kostümlerini temin ettik” dedi. 
 “BİZİM DE DİLEKLERİMİZ GERÇEK OLDU”
Projeye destek vermekten dolayı çok mutlu olduklarını ve kendilerinin de dileklerinin gerçek olduğunu söyleyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bu projede görev alan böylesine güzel gençler olduğu sürece Türkiye Cumhuriyet’i ilelebet payidar kalacaktır. Katkı veren herkese ben de Mudanyalılar adına teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde gelişecek projelere de elimizden gelen desteği her zaman vereceğiz” diye konuştu. “Ülkemizin ve cumhuriyetimizin ilelebet yaşaması ve sizlerin aydın birer nesil olarak yetişmesi için çok çalışmamız gerekiyor” diyen Türkyılmaz, “Kiminiz doktor, kiminiz polis, kiminiz aşçı, kiminiz mühendis, kiminiz asker olacak. Ama her şeyden önce Mustafa Kemal Atatürk’ü, ülkesini ve cumhuriyetini seven bireyler olacaksınız” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Başkan Türkyılmaz, mahalle muhtarı Hakkı Aksoy, okul müdürü Gülçin Kızılkaya ve proje ekibi ileride olmak istedikleri mesleklere ait kıyafetleri giyen minik öğrencilere hediyelerini dağıttı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık