solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MUDANYA BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

MUDANYA BELEDİYESİ HİZMETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
  • 09 Mayıs 2017, Salı 0:00

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe merkezi ve kırsal alanda birçok konuda çalışmalar gerçekleştiriyor. Parke, kaldırım, çevre düzenlemesi ve Atatürk Büstü çalışmalarını sürdüren ekipler, Mayıs ayı içerisinde de asfaltlama çalışmalarına başlayacak.

Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri havaların ısınmasıyla birlikte kırsal alan ve ilçe merkezinde birçok konuda çalışmalar gerçekleştiriyor. Güzelyalı Mahallesi ile kırsal alanda parke çalışmalarını sürdüren ekipler, kırsal alanda bulunan mahallelerde de Atatürk Büstü çalışmalarını sürdürüyor. Hançerli Mahallesi’nde 2 bin m2, Akköy Mahallesi okul bahçesi ve sokaklarında 2 bin m2,
Işıklı Mahallesi cami çevresi ve mahalle meydanında 2 bin 500 m2 parke döşeme çalışmaları yapılırken, Güzelyalı Mahallesi Belediye Düğün Salonu çevresi ve bağlı sokak ile caddelerde kaldırım yenileme ve yapım çalışmaları ise hızla devam ediyor.
MAHALLELERE ATATÜRK BÜSTLERİ YAPILIYOR
Kırsal alanda bulunan mahallelere Atatürk büstü kazandırmak ve yıpranmış olanları yenilemek için çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi, proje kapsamında bugüne kadar 8 adet büstü tamamlandı. Yalıçiftlik, Esence, Söğütpınar, Eğerce, Çamlık, Evciler, Çayönü ve Kumyaka Mahallelerinde Atatürk büstleri tamamlanırken, Emirleryenicesi, Yörükyenicesi, Çınarlı, Orhaniye, Akköy, Balabancık, İpekyayla ve Ülkü Mahallelerinde büst çalışmaları devam ediyor.
İHALELER GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Gerçekleşen çalışmaları değerlendiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, havaların ısınmasıyla birlikte hizmetlerin artarak devam ettiğini belirtti. 2017 yılında gerçekleşecek işler kapsamında ihale işlemlerinin gerçekleştirildiğini sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Asfalt, parke, istinat yapıları ve halı saha inşaatları, park düzenlemeleri ve inşaat bakım onarım işleri kalemlerinde ihalelerimizi gerçekleştirdik. Dört koldan hizmetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR
Asfaltlama çalışmalarının önümüzdeki haftalarda başlayacağını belirten Türkyılmaz, “İlk olarak kış aylarında ilçe merkezinde bozulan cadde ve sokaklarda yama çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Daha sonra yeni açılan yollarda asfaltlama çalışmalarımız devam edecek” ifadelerini kullandı. Siteler ve Aydınpınar Mahallelerinde halı saha çalışmalarının da yakın zamanda başlayacağını belirten Türkyılmaz, “Söz verdiğimiz gibi halı saha yapım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl içerisinde bu çalışmalarımızı da tamamlayacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık