solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ ORTAK YAŞAM ALANLARINI ARTIRIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ ORTAK YAŞAM ALANLARINI ARTIRIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ ORTAK YAŞAM ALANLARINI ARTIRIYOR
  • 09 Mayıs 2017, Salı 0:00

İlçe genelinde park ve ortak yaşam alanı sayısını arttırmak için çalışmalarını sürdüren Mudanya Belediyesi ekipleri, eskiyen ve zarar gören oyun gruplarını yenileyerek zemin çalışmalarını da gerçekleştiriyor.

Mudanya’da halkın kullandığı ortak yaşam alanları ile çocuk parkı ve spor alanlarının sayılarını arttırmak amacıyla çalışmalar yürüten Mudanya Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde faaliyetlerini sürdürüyor. Oyun grupları, spor aletleri, dinlenme ve yeşil alanlar oluşturarak çocuklar ve yetişkinler başta olmak üzere her yaştan insanı buluşturmayı hedefleyen Mudanya Belediyesi ekipleri, Halitpaşa Mahallesi ve Siteler Mahallesi’nde ortak yaşam alanı ve çocuk parkı çalışmalarını tamamladı. 
“PARK VE YAŞAM ALANLARINI ÇOĞALTIYORUZ”
İlçe genelinde ortak yaşam alanları ve çocuk oyun alanlarını arttırmak için planlı ve programlı olarak çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, "Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için bu alanların artmasını çok önemsiyoruz. Her geçen gün ilçemize yeni çocuk oyun alanları ve ortak yaşam alanları kazandırmaya devam ediyoruz" dedi. Yeni yerleşim alanlarının oluştuğu bölgelerde de çocuk oyun alanları inşa etmeye devam ettiklerinin altını çizen Türkyılmaz, "Park yapımı için çok sayıda talep alıyoruz. Eskiyen ve zarar gören parklarımızı ve alanlarımızın da bakımlarını yapıyoruz. İlçemizde park sayılarımızı arttırarak gelen talepleri de değerlendiriyoruz” dedi.    

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık