MİNİK ÖĞRENCİLERİN HAYVAN SEVGİSİ

• 05 Ekim 2017, Perşembe 0:00

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Mudanya Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Şubesi işbirliği ile Mudanya’da bir dizi etkinlikler düzenlendi. Bademli Necla Orhan İlkokulu ve M.Agah Bursalı Kreşi’nde minik öğrenciler ile bir araya gelen yetkililer hayvanlara yönelik gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgiler verdiler.  Mudanya Belediyesi Veteriner Hekimi Şükriye Çelikkollu, Türkiye Hayvanları Koruma Derneği Bursa Temsilcisi Saadet Yazıcı, Necla Orhan İlkokulu’nda sokak hayvanlarının beslemeleri için kurumama dağıtımı gerçekleştirdi.
OYUN İLE HAYVAN SEVGİSİ
M. Agah Bursalı Kreş ve Anaokulu’nu ziyaret eden Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ebru Yalçın ise kendisinin tasarladığı sevimli patiler çocuk oyunu miniklere hediye etti. Ayni zamanda okulun çevresindeki kedilerin beslemeleri içinde Mudanya Belediyesi tarafından kurumama dağıtımı yapıldı.