solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN ANLAMLI TEŞEKKÜR

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN ANLAMLI TEŞEKKÜR

BAŞKAN TÜRKYILMAZ’DAN ANLAMLI TEŞEKKÜR
  • 05 Ekim 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  2014 yılında belediyeye maddi olarak ilk ve tek bağışı yapan Ayten Mutlu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, göreve geldiği 2014 yılında belediyeye maddi olarak ilk ve tek bağışı gerçekleştiren Ayten Mutlu’ya teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.  Siteler Mahallesi’nde ikamet eden emekli muhasebeci Ayten Mutlu’ya gerçekleştirdiği 500 TL’lik bağış için teşekkür eden Başkan Türkyılmaz, “Sizi ziyaret etmek hep aklımdaydı.Israrla gönlünüzden koparak yaptığınız bağış bizlere çok bereketli ve uğurlu geldi. Büyük borçlarla devraldığımız belediyemizi temize çıkardık, tertemiz bir sayfa açtık" dedi. Tertemiz ve gurur duyacağınız bir şekilde sizlerin destekleri ve güzel duyguları ile emin adımlarla yolumuza devam ediyoruz” diyen Türkyılmaz, Mutlu’ya çeşitli hediyeler ile teşekkür etti.
“HER ZAMAN DESTEK OLMAK İSTİYORUZ”
Gerçekleşen ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ve çok sevindiğini söyleyen Ayten Mutlu, “İşlerinizin kolay olmadığını biliyorum. Sizlerin her zaman başarılı olmasını istiyorum. Zevk ile yaptığım bir bağıştı. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Sizlere her zaman destek olmak istiyoruz” dedi. Mutlu ile bol bol sohbet eden Türkyılmaz, gerçekleştirdikleri çalışmalardan da söz ederek Mutlu’yu belediyeye davet etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık