solyanreklam
sagreklam

EKİM AYI MECLİSİ’NE AKPLİ ÜYELERİN EVRAK TAHRİFATI DAMGA VURDU

EKİM AYI MECLİSİ’NE AKPLİ ÜYELERİN EVRAK TAHRİFATI DAMGA VURDU

EKİM AYI MECLİSİ’NE AKPLİ ÜYELERİN EVRAK TAHRİFATI DAMGA VURDU
  • 06 Ekim 2017, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi Ekim ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci oturumu CHP’den 8, AKP’den 8, MHP’den 3 ve bağımsız 3 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.  Meclis toplantısında AKP’li üyelerin komisyonda görüşülen evraklarda meclis toplantısı öncesinde tahrifat yapmaları damga vurdu. Meclis Başkanı Hayri Türkyılmaz, tahrifat yapılan evraklar ile ilgili soruşturma başlatılmasını istedi.

Mudanya Belediyesi Ekim Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1’inci oturumu, Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın başkanlığında gerçekleştirildi.  CHP’den 8, AKP’den 8, MHP’den 3 ve bağımsız 3 üyenin katılım gösterdiği meclis toplantısında AKP’li üyelerin evraklar üzerinde yaptığı tahrifatlar damga vurdu.  37 gündem maddesi ile 11 önergenin görüşüldüğü meclis toplantısında 13 adet cadde ve sokağın ismi belirlenirken, Siteler Mahallesi’ndeki 7. Caddenin ismi Şehit Yb. Songül Yakut olarak değiştirildi. 9 adet müdürlük ile ilgili yönetmelikler oy birliği ile kabul edilirken, 2018 Mali Yılı Performans Raporu ile 2018 Mali Yılı ve İzleyen İki Yıl Bütçesi ile ilgili encümen raporları komisyonlara havale edildi.
AKP’Lİ ÜYELERİN EVRAK TAHRİFATI DAMGA VURDU
Gündemin 20. ve 26. maddeleri ile ilgili AKP’li üyelerin meclis toplantısı öncesinde meclis başkanlığına giden evraklar üzerinde tahrifat yapmaları meclise damga vurdu. Evrak üzerinde yapılan tahrifatı saygısızlık olarak nitelendiren Mudanya Belediyesi ve Meclis Başkanı Hayri Türkyılmaz, iki madde ile ilgili soruşturma başlatılmasını istedi.  Komisyonda verilen karar ile partilerin gruplarında aldıkları kararların farklı olabileceğini söyleyen Türkyılmaz, “Ancak evraklar üzerinde değişiklik yapılması asla kabul edilemez. Böyle saygısızlık olmaz. Gruplara evraklar dağıtıldıktan sonra, meclis başkanlığına giden evraklar üzerinde tahrifat yapılıyor. Bu konuda gerekli işlemler yapılacak” diyerek tepkisini dile getirdi. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık