solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ,“VATAN SEVGİMİZİ ÖLÇMEYE KALKMASINLAR”

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ,“VATAN SEVGİMİZİ ÖLÇMEYE KALKMASINLAR”

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ,“VATAN SEVGİMİZİ ÖLÇMEYE KALKMASINLAR”
  • 29 Temmuz 2016, Cuma 0:00


Ülkemizde yaşanan darbe girişiminin ardından her vatansever Türk vatandaşı gibi gerekli duruşu sergilemesine rağmen sosyal medyada hedef gösterilen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  “Bizi milli duygularımızla sınamasınlar. Bayrak ve vatan sevgimizi sakın ölçmeye kalkmasınlar” diyerek tepki gösterdi.

Ülkemizde yaşanan darbe girişiminin ardından sosyal medyada belediye binasında asılı Türk Bayrağı’nı indirttiği iddiasıyla hedef gösterilen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yapılan paylaşım ve söylemlere tepki gösterdi. Belediye binasında Türk Bayrağı’nın asılı olduğunun altını çizerek cevap veren Türkyılmaz, “Aşırı poyraz yüzünden bayrağımız yırtıldı. Yenisi sipariş edildi. Bayrakçılarda yaşanan yoğunluktan dolayı büyük ebatta bayrak temini zaman alıyor. Ancak bayrağımız belediye binamızda dalgalanmaya devam ediyor. Kimse milli duygularımızla oynayarak kendi yobazlıklarını ve yolsuzlarını örtbas etmeye çalışmasın” dedi.
DEMOKRASİ MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Sürekli belediyeye karşı karalama kampanyaları ile yalan haberler yapıldığına da vurgu yapan Türkyılmaz, “Bu durumu fırsat bilen kişiler karalama ve yalan haberler yaparak bizleri hedef haline getirmeye çalışmaktadırlar” dedi. Demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, Cumhuriyetin değerlerini ve ülkenin bölünmez bütünlüğünü her fırsatta dile getirdiğini kaydeden Türkyılmaz “Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz savunucusu olarak, ülkemizin her alanda çağdaş medeniyetler seviyesinin üstünde olması için mücadele etmeye devam edeceğim. Sevgili hemşehrilerim bayrak ve vatan konusunda benim ve çalışanlarımın ne kadar duyarlı olduğunu bilirler” ifadelerini kullandı.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık