solyanreklam
sagreklam

MUDANYA BELEDİYESİ GÖYNÜKLÜ’DE YOLLARI ONARIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ GÖYNÜKLÜ’DE YOLLARI ONARIYOR

MUDANYA BELEDİYESİ GÖYNÜKLÜ’DE YOLLARI ONARIYOR
  • 29 Temmuz 2016, Cuma 0:00

Mudanya  Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, parke ve tretuvar çalışmalarını sürdürüyor. Göynüklü Mahallesi’nde bozulan parke yollar Mudanya Belediyesi ekiplerince yenileniyor.

Kırsal alanda ve ilçe merkezinde oluşturulan plan ve program dahilinde asfaltlama ve parkı çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Göynüklü Mahallesi’nde Manavlar ve Orta Mahalle mevkiinde bozulan ve yıpranan parke yollarda yenileme çalışmalarını gerçekleştiriyor. Yaklaşık 1500 m2 alanda çalışmalarını sürdüren ekipler, Güzelyalı Mahallesi’nde de parke çalışmalarına başlayacak.  
ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ SÜRÜYOR
Belirlenen plan ve program çerçevesinde ilçe merkezi ve mahallelerde çalışmaların sürdüğünü ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi olarak her zaman hemşerilerinin rahat ve huzurlu bir ilçede yaşamasını sağlamaya çalıştıklarını vurguladı.  Yol ve tretuvar çalışmalarının yanı sıra asfalt ve park alanlarının oluşturulması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü de sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Göynüklü Mahallemizde çalışmalarımızı tamamladıktan sonra Güzelyalı Mahallemizde de belirlenen sokaklarda parke çalışmalarımız başlayacak.  Çalışmalarımızı ihtiyaca cevap verecek şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Hizmetlerimiz Mudanya’mızın her karışına ulaşacak” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık