solyanreklam
sagreklam

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ,“HER MAHALLEYE BİR BAYRAK DİKECEĞİZ”

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ, “HER MAHALLEYE BİR BAYRAK DİKECEĞİZ”

BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ,“HER MAHALLEYE BİR BAYRAK DİKECEĞİZ”
  • 29 Temmuz 2016, Cuma 0:00

Mudanya Belediyesi "Her Mahalleye Bir Bayrak" projesi kapsamında, ilçeye bağlı mahallelerde şanlı Türk Bayrağımızı dalgalandırıyor.

Mudanya Belediyesi “Her Mahalleye Bir Bayrak” projesi kapsamında ilçeye bağlı mahallelerde Türk Bayrağımızı dalgalandırmaya devam ediyor. Mudanya Belediyesi Çağrışan, Aydınpınar, Dedeköy, Hançerli, Mirzaoba, Göynüklü, Işıklı, Küçükyenice, Akköy, Dereköy,  Çekrice, Orhaniye ve Çepni Mahallelerine yeni bayrak direkleri yerleştirdi. Bağımsızlığımızın sembolü olan Türk Bayrağı’nı sonsuza dek dalgalandıracaklarına vurgu yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,   “Vatan sevgimizin ve özgürlük tutkumuzun en önemli ifadesi olan bayrağımızı dalgalandırmak bizim en büyük görevlerimiz arasındadır. Bayrağımız ulusumuzun şeref simgesidir. İşte bu yüzden şerefimizin simgesini mahallelerimizde ve ilçemizde her zaman dalgalandıracağız. Tüm mahallelerimizde bayrak projemiz devam edecektir.” dedi.
10 BİNDEN FAZLA BAYRAK DAĞITTIK
İlçe genelinde özel gün ve haftalarda Mudanyalılara Türk Bayrağı dağıtıldığına da vurgu yapan Türkyılmaz, “İlçemizde 10 Bin adetten fazla bayrak dağıttık. Milli Bayramlarımız ve düzenlediğimiz her etkinlikte şanlı bayrağımızı coşkulu bir şekilde dalgalandırıyoruz, dalgalandırmaya da devam edeceğiz” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık