MUDANYA BELEDİYESİ'NDEN GÜZEL SANATLAR ÖĞRENCİLERİNE TEŞEKKÜR YEMEĞİ

• 18 Haziran 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay, Mudanya'da 8 yıl önce kurulan Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencileri ile yemekte biraraya geldi. Kış sezonu boyunca Mudanya Belediyesi işbirliği ile iki ayrı oyun sahneleyen gençlere teşekkür etmek amacıyla düzenlenen yemeğe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay'ın yanı sıra eşi Mürvet Ay, Sahne Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurhan Tekerek ve öğretmen ve öğrenciler katıldı. İlçemizde 8 yıl önce kurulmasına rağmen, daha önceki belediye yönetimlerinden destek göremeyen genç oyuncu adayları, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay'a okullarına ve tiyatroya verdikleri destek ve önemden ötürü teşekkür ettiler. Ramazan Ayı'nda da belediye işbirliği ile Mudanya ve Güzelyalı'da “Gözlemeci” adlı orta oyununu sahneleyecek olan gençler, önümüzdeki sezonda Mudanya Belediyesi'nden aldıkları destek ve güçle tiyatro adına çok daha kapsamlı etkinliklerde sanatseverlerle buluşmak için şimdiden sabırsızlandıklarını belirttiler.

Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ise, Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Bölümü'nün ilçemizde bulunmasının Mudanya için büyük önem arz ettiğini vurgulayarak, belediye olarak gençlere ve sanata ellerinden geldiğince destek olmaya ve Mudanya'nın bir kültür ve sanat kenti olması için çalışmaya devam edeceklerini söyledi ve Prof. Dr. Nurhan Tekerek ile öğrencilerine teşekkür etti.