MUDANYA’DA RAMAZAN ŞENLİĞİ BAŞLIYOR!

• 18 Haziran 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyemiz tarafından, Ramazan ayı boyunca birlik ve beraberlik içinde Mudanyalı hemşehrilerimizin buluşturulması amacıyla,  ilçemizin çeşitli noktalarında gerçekleştirilecek iftarlar, etkinlikler ve Ramazan Sokağı ile Mudanya’da Ramazan coşkusu yaşatılacak.

Ramazan etkinlikleri kapsamında Uğur Mumcu Kültür Merkezi yanında kurulan Ramazan Sokağı’nda hem geleneklerimiz yaşatılacak, hem de düzenlenecek olan gösteri ve etkinliklerle Mudanyalı hemşehrilerimiz Ramazan coşkusunu yaşayacak. Mudanya Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağı’nda orta oyunu, fasıl, meddah, Hacivat-karagöz, gölge oyunu, kanto, macun, pamuk şekeri ve Osmanlı şerbeti dağıtımı da yapılarak, Mudanyalı hemşehrilerimize Ramazan’ın tadı yaşatılmış olacak. Ramazan ayı boyunca Mudanya Belediyemiz tarafından kurulacak çadırlarda iftar yemeği ile hemşehrilerimiz buluşturulacak. İftar yemeği için Mudanya’da eski Koç Restoran’da, Güzelyalı’da ise Atatürk İlköğretim Okulu bahçesinde iftar çadırı kurulacak. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin bir arada yaşandığı Ramazan’da, Mudanya’da düzenlenecek olan iftar çadırına ve Ramazan etkinliklerine tüm Mudanyalı hemşehrilerimizi davet etti.

RAMAZAN ETKİNLİK PROGRAMIMIZ

TARİH

YER

SAAT