BAŞKAN HAYRİ TÜRKYILMAZ, MUDANYASPOR’LU FUTBOLCULARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

• 17 Haziran 2015, Çarşamba 0:00

Mudanyaspor Kulübü futbolcuları, yaşadıkları sıkıntıları ve sorunları anlatmak amacıyla Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Mudanyasporlu futbolcuların sorunlarını dinleyen Başkan Hayri Türkyılmaz, her zaman Mudanyaspor’un ve Mudanyalı sporcuların yanında olduğunu vurgulayarak, “Mudanya’daki spor kulüplerinde öncelikle Mudanyalı gençlerimizin spor yapmaları sağlanmalı. Mudanyalı sporculara her zamanki gibi sahip çıkacağımızı ve Mudanyaspor’un asla sahipsiz kalmayacağını özellikle vurgulamak istiyorum. Bilindiği gibi Mudanyaspor’a yeni yönetimin atanması için kayyuma gidildi ve süreç sonunda Mudanyaspor’a yakışır bir yönetimin iş başına geleceğine inanıyorum” diye konuştu. Başkan Türkyılmaz, geçtiğimiz günlerde yapılan Mudanyaspor Genel Kurulu’na davet edilmediği için, Kulüp Yönetimini kınadığını belirterek, “Belediye olarak Mudanyaspor’a yaptığımız yardımları az gösteren yönetimi kınadığımı, gerçek rakamları yapılacak olan genel kurulda kamuoyunun bilgisine sunacağımı özelikle vurgulamak istiyorum. Mudanyalı gençlerimiz ve Mudanyaspor, asla sahipsiz değildir. Belediye olarak her zaman sporcu gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.